Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yinede çok büyük bir fark yarattı bana göre. Dengeyi tutturamadı Oda. Kid'in uyanışı mesela daha zayıf duruyor ama daha tutarlı geldi bana. Law'un meyvesinde ipin ucu kaçtı.
Meyveyi zaten bu kadar ön plana koyarak çoğu meyveden ayrı tuttu. Adamın meyvesi çoğu karakterden daha fazla işlendi seride. Güçlü meyvesi olmasından dolayı bu kadar fark yaratması normal.:D

Ama Oda'nın genel olarak hatası tabi bu. Adam her şeyde olduğu gibi bunda da okuyucuya açıklama gereği olmuyor. Yaptım oldu kafasında ilerliyor. Bm'nin kral hakiyi neden kullanmadığı, uyanış unsurunu ağzına bile almaması gibi.
 
Kid'in saldırısı ne kadar güçlü acaba? Karşı tarafta Linlin olduğu için net bir şey söyleyemiyorum, acaba Law, Zoro, Sanji veya Luffy'e denk gelse nasıl bir etkisi olur? Ayrıca yapımı hızlı olan bir saldırı değil, gibi yani bu yüzden saldırı gücü yüksek olmalı ki Kid'in koz olarak gördüğü bir saldırı olsun.
Fön makinesi yapmış işte hurdacı. Küçükken kuaför olmak istemiş olamamış. Ruj, ojeler filan...
 
Raizo vssi bittiğini nerden anladıniz
Spoilerda yazıyor.

We see the reaction of some characters in Onigashima to the explosion. Zoro falls when island shakes (no sign of grim reaper). Orochi wonders what is going on. On the 3rd floor we see that the battle between Raizou and Fukurokuju is ending. Fukurokuju is lying on the ground screaming and asking for water, Raizou is still standing.
 
Kid'in saldırıları veya uyanışı nedense hiç tatmin edici değil acaba şöyle bir şey olabilir mi?
Bleach mangasını okumayanlar için spoiler olabilir. Byakuya Bankai kullanıyorum diye shikai kullanıyormuş(en azından ben öyle hatırlıyorum) sonra Quincy arc ta gerçek Bankaisini kullanmıştı , acaba Kid'in bu saldırısı uyanış değil de Kid öyle mi sanıyor daha sonra çok daha güçlü bir uyanış açsa güzel olurdu.
 
Aynı mantığı Law için de yapabilirsin. Zoro saldırı gücü anlamında çok iyi ama King'e hasar alma pahasına hasar veriyordu. Hızına karşı koyamıyordu. Fiziksel gücüne karşı yine daha aşağıdaydı. Sonda ateş kesme olayı ile birlikte King'i gafil avlıyor. Vurdu mu sıkıntı. Ama Law'ın illa yakın menzile girmesine gerek yok. O meyve yetenekleri ile Zoro'ya karşı avantajlı olan kişi o. Savaşı domine eder gibi geliyor bana.
Law uzaktan krla haki savunması yapan birine çizik atamaz. Ayrıca zoro kingin hızına tepki veriyor. Görünmeyecek kadar hızlıyken bile kesiyor. Kingin tüm saldırılarını da blokladı. Enmadan dolayı bir kaç darbe aldı.
 
Law uzaktan krla haki savunması yapan birine çizik atamaz. Ayrıca zoro kingin hızına tepki veriyor. Görünmeyecek kadar hızlıyken bile kesiyor. Kingin tüm saldırılarını da blokladı. Enmadan dolayı bir kaç darbe aldı.
BM ağlıyor buna. Zoro'dan öyle bir defans da görmedik. Neyse birader Zoro fanları ile tartışmak istemiyorum bu konuları artık.

He diyip devam edeyim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık