Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala 2 Amiral diyonuz. Dof'u Amiral seviyesi yapma sevdası yüzünden herhalde. Amiral'ler Dof'a vursa aklı çıkar aklı.
Dof zaten amiral seviyesi ama onu yenen Law'mış.

Doflamingo'nun %20'si ile Luffy ile karşılaşmış algı yapa yapa sanki 1v1 tam vs algısı yaptınız.

Law'ın gücü ortaya çıkınca Luffy fanlarının çarpıtmaları herkes tarafından görülür oldu.
 
Mesele sadece dövüş süresi değil ama dostum. Dövüş süresi boyunca alınan hasar ve yıpratan diğer durumlara bakarak analiz ettiğimizde Sanji Queen dövüşün de gözle görülür, elle tutulur bir darbe yok. Dövüş süresi ve yorgunluk ile bayılacaksa bu adamlar nasıl amiral seviyesine gelecekler? Çünkü baktığımız zaman iki hafta dövüşen amiraller, üç gün dövüşen yonkoular, hafta boyunca dövüşen Jinbei Ace ikilisi gibi soru işaretleri var, ki bu soru işaretlerin de taraflar hasar alıyor. Sanji de böyle birşey yok. Farzı misal 30 dakikalık dövüşün 20 dakikasında kaçtı, kafayı toparlamaya çalıştı. 10 dakika da yaptığı saldırılar ile adamı atmosferin dışına yolladı. Sanji ayakta kalıp diğer dövüşlere katılsaydı sırıtmazdı.
Sanji power up almadan önce tüm kemikleri kırılırcasına çok hırpalandı Sanji.
 
Dof zaten amiral seviyesi ama onu yenen Law'mış.

Doflamingo'nun %20'si ile Luffy ile karşılaşmış algı yapa yapa sanki 1v1 tam vs algısı yaptınız.

Law'ın gücü ortaya çıkınca Luffy fanlarının çarpıtmaları herkes tarafından görülür oldu.
Law'ın gücü ortaya çıkınca ne? Dof karşısında gördük zaten. Dof'a gamma vurdu. Gamma'dan ölen de yok. Yonko yese o bile ölür dendi.:D Adamlar iplemedi bile. Doflamingo da iyileştirdiği için iplemedi. İntihar saldırısı diyordu Law'ın o saldırısına.

Law'ın gücü çıkınca... İyi o zaman Luffy'nin gücü ortaya çıktı şu an.:D La şaka gibi yorumlar yav.

Yani Luffy'e laf sokacağım diye ne okuduğunuzu da unutuyonuz.:D

Sizin bu % hesapları King'de kendini göstermedi. Hani Marco ile savaşmış adam kendisi Zoro öncesinde.:D 10 yaşındaki Justin Bieber fanları gibi sadece Zoro sama diye övüyonuz anca.

Kendinizi alıştırın Luffy>>>>>>>>>>>>Zoro.

Luffy'nin tükürdüğü kadar kullandı. Şimdi eceliyle randevusu var.
 
Valla Law'ın sonsuz enerjisi falan çok da kafayı taktığım şeyler değil artık ama hep dediğim gibi Ana düşmedi. Yani adadan düştü, gözümüzden düştü ama fiziksel olarak düşmedi. Bu kadın yonkolar arasında dövüş zekası en düşük, savunması en güçlü olanı. Öyle Law-Kid çerez edemez bu kadını. Oda o kadar tırtlık yapmaz. Ana'nın rolü hala bitmedi.

Corazon'un meyvesini de kullanabilen Law'dan, sevenleri için sıradaki parçamız pika pika no mi. Room açıp odanın içindeki ışıkları yönlendirerek Kizaru lazerleri atıyor. Sonra odanın içinde zamanı yavaşlatıyor. Oda'nın içinde kılıcını uzatabildiği gibi kendi uzuvlarını da uzatarak G5 açıyor. Oda'nın içindeki toprağı kuma çevirerek Croco'yu kıskandırıyor. Oda içindeki ısıyı dışarı atarak her yeri donduruyor ve Aokiji'yi rencide ediyor.

Böyle dalga geçiyor gibi yazdım ama tüm bunlar Law'ın öleceğinin habercisi farkındasınız değil mi? Oda, Kuma için böyle bozuk bir meyve tasarladı, altından kalkılacak gibi bir meyve değil. Glitch resmen. Sonra Kuma öldü. Law'ın güçleri de iyice bozuk. O da serinin dengelerini korumak amacıyla yakın zamanda gidicidir.

Bu bölüm kalan aksiyonu Kid tamamlamış olsa harbiden dayanıklı karaktermiş derdim ama yine Law show yapmış. Hasarın çoğunu Law yedi, çoğu Law verdi. Oda bir balonu çok şişirirse o balon patlar. Beyaz sakal balon değildi ama Oda şişirdi şişirdi patlattı. En güçlü adam falan dedi. Kaido için en güçlü yaratık dedi, o da gidici. Law için en pahalı meyve dedi, 2+2=4
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 41)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık