Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Big Mom Sizi Tatmin Etti mi?

Big Mom Tatmin Etti Mi?


  • Kullanılan toplam oy
    220
Saf güçten oluşan balonun teki. Bir arkadaş başka bir konuda yazmıştı bende tekrar yazayım. BM'ye yakın güçte herkes dövüşte aklını kullanırsa bu kadını yener. Çünkü kadın aklını kullanmıyor. Çocuklarına dua etsin onlar bu zamana kadar bunu taşımışlar.
Katakuri bütün yonkou altı olanları tek almıştır zaten... Geriye kalan yonkoularda eskiden tayfa arkadaşı kadının
 
Başarıp başaramayacağı tartışılır. 1 2 tanesinden canı çıksa da Gammayı yedirmeyi başarabilirse Ray tahtalı köyü boylar. Onu iyileştirebilecek bir meyveye sahip değil. Sıradan bir insan. Sadece Ray'de değil. Sıradan insan olanlar ve kendini iyileştiremeyecek meyve sahibi olanlarda dahil.
kral hakiyle kaplarsa kendini belirli bir miktar hasar yese de fazla yemez bence. Kırılma mevzusu da olmaz. Bir de normal insan olduğu için Ray kapladığında Bm Kaido gibi sıkıntı yaşamaz çünkü bu adamların cüssesi büyük hani kaplasa bile fazla iç organlarını koruyamaz. Ray gibi normal cüssedeki insanların kapladığında koruma olasılığı daha fazla bence. Ki ben Bm'nin kral hakiyi bilinçli kullandığını düşünmüyorum.
 
Big Mom tasarım olarak çok iyi ama Oda'nın geyik muhabbeti sevdası yüzünden altı çok boş kalmış dövüşler görüyoruz.

500-600 bölümde inşa ettiği karakterleri seriyi uzatmak için 2 tane robotun karşısında yerin dibine soktu, güçlenmeleri lazım diyip 2 yıllık ara verdirdi ve geri geldiklerinde Hody, Caesar ve Mingo'ya arc çizdi. Sonra bir anda Yonko deviriyoruz.

Karakterleri adam akıllı işleyip güçlendirmek yerine; Yonkoları salak saçma şekillere sokup gücünü kısıyor şimdi. Aslında Kaido ve Big Mom gayet güçlü resmedildi ama bizim ekip hile açmış gibi canları gitmiyor, sıkıntı orda.

Big Mom'ın At Kral'ın yaptığına benzer olarak elini kaldırmadan 2 tane Kral Hakili Tükürük ile teklemesi lazımdı bizim elemanları çünkü altı o kadar boş bu karakterlerin, aynısı Kaido için de geçerli.

Big Mom'ı başka seriye ana karakter olarak koy oynasın, bence tasarım olarak Rasengan ve Getsuga kullancılarından daha iyi ama Oda harcıyor işte.

Oda 2 yıllık aradan sonraki 3 arcı çöpe atmasının meyvesini topluyor şuan
 
Bence seriyi bitirmek için çok hızlandı. Balıkadamda punk hazardta dressrosada, zouda o kadar fazla vakit geçirdiler ki hiç de gelişmediler bu sürede usopp hariç. Daha sonra tüm kekte de biraz kıpırtılar gördük ama bir tek luffy ve sanjiye odaklanıldı. Burada da 4 büyük bölüm boyunca olmayan gelişme bir anda olup hakkettikleri yere gelince de insanlar yadırgamaya başladı.


Sadece hasır şapkalar için de değil. Koca anayı korkutan law ne hikmetse vergo tarafından çöp torbasına çevrilir, doflamingo tarafından sümüklü çocuk günlerine döndürülür ve mucizevi wanonun kutsal suyu ve toprağıyla bir anda çoşar. Begenin müthiş meyve avantajıyla dayanamadığı yumrukların kaç katına son enerjisi kalmışken ”yersek“ dayanır ve işini bitirecek hamleyi yapar.


Kid konusunda bence iyi işledi. Hiç bir bilgi vermemişti, sanırım en başta kızılsaçın adamları buna iyi bir ders verdi, daha sonra kaido tarafından esir alındı. Bu arada iyi güçlenmiştir şaşırtmaz.


Sonuç olarak zaman atlaması sonrası aşırı yavaş giden seri bir anda yaklaşık 5 kat hızlanınca insanlar yadırgadı ama bence çok da yadırganacak bir durum yoktu.


Koca ananın page1a yaptığı saldırıyı buradakilere yapmamasının hiç bir açıklaması yok. Belki düşmemiştir ve law bir kez daha birbirlerine temas etmiyorlar sözünü kid ve koca ana için söyler.

Serinin hızlanması doğrudan sorun değil ama Oda, madem seriyi hızlandırdı, o zaman karakterleri de dövüşleri de güçleri de tutarlı işlemesi gerekirdi. Bir kere kaç yıllık okuyucularını hayal kırıklığına uğratıyor. Neyse ne desek boş. Final bizi mutlu edecek mi daha ona geleceğiz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 6)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık