Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Big Mom Sizi Tatmin Etti mi?

Big Mom Tatmin Etti Mi?


  • Kullanılan toplam oy
    220
Toriko'dan örnek veriyon da Toriko'da karakterler iyileştiriliyor geri getiriliyor felan filan. O seri dinamiği ile bu kadar esnek davranmak çok kolay.

Oda'nın serisinde ölmek çok zor. Ama geri gelmek imkansız gibi duruyor önümüzde farklı bir şey çıkmazsa.

BM'nin Law ve Kid'i şimdi kalkıp öldürmesi ile su attığın Toriko sahnesinin bırakacağı etki arasında dağlar kadar fark olacaktır.


Bu kadar farkı çok güzel gösterdi Toriko serisi. Ama sonra o fark bir o kadar hızlı şekilde kapandı. Seri sonu Toriko krallar ile oynardı.
Aslında OPun dinamikleri Torikodan daha müsait. OPta aklına ne yetenek gelirse mangaka verebiliyor.

Dressrosada Kuş Kafesi müthiş bir katliam yapmışken pat cüce prenses bir damla gözyaşıyla herkesi iyileştirdi.

Dof Lawın kolunu koparmişken cüce dikiş nakış meyvesiyle dikti.

PHde çocuklar haplanıp krize giriyorken Law iyileştirdi.

Zoronon tüm kemikleri kırıkken pat mink doktorlar iksir yetiştirdi.

Kaidonun öldü deyip biraktığı Kinemonun 4 arc önce Lawın böldüğü yerden bolündüğü ortaya çıktı.

Brook ruh kralı, birini öldur Brooka uyanış açtır ruhlarla konuşsun ruhlar dünyasına gitsin getirsin bizim elemanı.

Law doktor, ölün dosegindeki Luffyi kurtardi, sonsuz yaşam verme gucune sahip.

Minklerin kani kiymetli, adamı öldür Mink kanı ver dolunaya baksin hem iyilessin hem güçlensin.

E. Oda hikaye bulmak istese cok rahat bulur.

Anlayacağın olay öldürme öldürmeme değil. Heracless vs Torikoda Toriko ölmedi ve iyileştiren su ile hayata döndü. Aynı OPtaki muadilleri gibi.

Shanksın kimbilir hangi adamı kiddin kolunu kopartıyor, Dof Lawın kolunu kopartıyor ama BM kılıc kullanmasına rağmen ne Kidde ne de Lawda birak uzuv kopmasını sabit iz bile yok. Imparatorla savasiyorsan birseylerin gitmesi lazım. Ha sonra mangaka bir yolunu bulur getirir bir suru ornegi var zaten.

Velhasıl çok eksik ve hatali islendi BM. Çol çocuk seni indirecez deyip atak yapıyor. BMnin gerçek bir Yonko nasıl oluru göstermei ve saģlam bir ders vermesi lazımdı. Kidin diger kolunu da BM koparmaliydi, ikisi birak saf disi olsun, nerde oldugu belli olmayan Denjiro Marco vs gelsin BMyle kapissin. Akainu karsisina 9 kisi aliyor devam ediyor, bizim Imparator 2 kisiyle bas edemiyor ayıptir vallahi. Ama bu ayip BMye degil E Odaya yazar onu soyleyeyim. :)

Şöyle ki güç olarak tatmin etti fakat 2 Novaya netice olarak üstün gelememesi ve seri içinde maymuna dönüştürülmesi hiç tatmin etmedi ama soru güç ile alakalı olduğu için evet diyorum
Aslinda soru sadece güçle ilgili değil. Güç karakter ve itibar toplamiyla ilgili. Her yönden bak işte. :)
 
Etmedi
Bu halde etmesi mümkün değil. Bu karakter düpe düz harcamak için çizilmiş sanki. Meyvesi çok iyi ama karakterin kendisi o fiziki güce rağmen verilen handikaplar ile ( örnek zeka) hiç bir şekilde karşılığını veremedi.
 
Saf güçten oluşan balonun teki. Bir arkadaş başka bir konuda yazmıştı bende tekrar yazayım. BM'ye yakın güçte herkes dövüşte aklını kullanırsa bu kadını yener. Çünkü kadın aklını kullanmıyor. Çocuklarına dua etsin onlar bu zamana kadar bunu taşımışlar.
 
WCİ'de yenilmez olarak lanse edilip tüm arc ana karakterlerin kaçtığı kadın, Queen'in kafa atmasını saymazsak yediği tüm saldırılar Kidd ve Law'dan yediği saldırılardan ibaretken ve fatihin hakisi eklenmiş saldırı görmeden yenilmesi saçmalık ötesidir.

TORİKO > OP bu konuda düşüncene katılmamak artık imkansız kral.
 
Sorun Koca Ana'da değil. Oda Wano arkında bir tane dövüşü tutarlı işleyemedi. Seriyi bitirme yolundayken bundan sonra daha fazla tatminsizlikler yaşayacağız gibi görünüyor. Belki Luffy'nin olduğu dövüşlerde olmaz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık