Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039: Ana Atraksiyon

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 174 65.7%
  • Orta

    Kullanılan: 39 14.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 52 19.6%

  • Kullanılan toplam oy
    265
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşamayanları niye kast edeyim. Kaido'dan daha güçlü çıkacak bir karakter düpe düz kötü yazarlıktır. Seri gelmiş 30 yıla bu kadar sayıdan sonra falanca karakterler vardı onlar da yonkoular kadar güçlüdür demesi, Naruto'nun Madara olayından sonraki saçmalığına denk gelir hatta geçer benim gözümde.
Belki bir ihtimal Teach. Gelişmeye müsait bir karakter. Oda hiçbir şey bulamasa acayip bir meyve daha yedirir olur biter.
 
BM yenilsin tamam Kaidoda yenilsin sorun bunlar değil ama yani karşı taraf Linlinin aldığı hasarı bile almış gibi gözükmüyor bana savaşı okurken.Azıcık trajedi okusaydık ne olurdu.Böyle güllük gülistanlık savaş görmedim ben adam son saldırısını yapıyor sanki ay dur tansiyonum düştü şuraya bir oturayım der gibi hareketler bıktırdı artık.
 
Ön sözde söylediklerimin aynısını buraya da aktarıyorum:
" Sadece buradan hemen Koca Ana'yı küçümseyenler (yok Akainu, yok Kaido vs.) için yorum yapacağım. Bu kadın iki ark boyunca gâh top gibi yuvarlandı gâh gelen gidenle savaştı. Bu kadın Kaido'dan 12 yaş büyük ve yaşı haliyle bir zahmet de yorulsun. Bu ana kadar gelip devam etmesi de iyi bir şey. Söyleyeceğim şu ki kendisi aptal bir karakter olabilir ama gücü asla küçümsenmemelidir.
Oda, seriden bıktığı ve bitirmek istediği o kadar açık ki geçen arkla bu ark arasındaki (diyalog, işleyiş vs.) farktan da anlaşılabilir. O yüzden siz zannediyorsunuz ki amiraller ezer. Oda daha Ryokugyu'yu göstermedi. Bu kafayla giden yazar, amiralleri de bir iki şov yedirip çöp gösterecektir. O yüzden küçümsemeyin. Sonrakileri de göreceğiz.
Not: Son zamanlarda fark ettiğim nokta, Oda kendi serisini küçümsüyor. Bu o kadar üzücü ki 20 yılı aşkın süren seriye ve okuyuculara haksızlık. "

Oda seriyi bitireceğim derken hikâyedeki tutarsızlıkları git gide arttırıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık