Hayaller hayaller. Güneş amiralcilerin üzerinde artık. Balçıkla sıvamaya devam edin siz .Öyle bir harcayacak ki, keşke koramiral olarak kalsalardı diyecek millet. Luffy, Kid falan, Roger ve Wb gibi karşılanacak, öyle düşün. Titreyecekler, dünyanın en güçlüsü Luffy abim giriş yaptı, saygı duruşuna geçin diye tir tir titreyecekler. İşte o gün geldiğinde, biz, Yonko fanları, olayları çay içe içe takip edecek, Amiralcileri gömüceğiz.
52 sayfa yorumdan sonra mı fark ettin En baştan beri onu diyoruz. Kidin saldırısı sonucu delikten düşecek. Lawın açtığı kratere düşecek. Yamato da bombaları atacak onlar da bigmomın üzerine düşecek. Kanjuronun ateşi de bombaları takip edecek. Bigmom böyle yenilecek. Ayrıca hafıza kaybı da yaşayacak ayıldığında. Böylece aradan çıkmış olacak.BM'nin olduğu yerden açılmış delik.
Biraderim niye böyle yapıyorsun 5. Sayfadan felan yazdım herhalde o yorumu.52 sayfa yorumdan sonra mı fark ettin En baştan beri onu diyoruz. Kidin saldırısı sonucu delikten düşecek. Lawın açtığı kratere düşecek. Yamato da bombaları atacak onlar da bigmomın üzerine düşecek. Kanjuronun ateşi de bombaları takip edecek. Bigmom böyle yenilecek. Ayrıca hafıza kaybı da yaşayacak ayıldığında. Böylece aradan çıkmış olacak.
Yok o kadarını sanmıyorum da Barto'yu gördüğü yerde köpek dişlerine zımpara yapıverse içim rahatlar.Bir bakmışsın ki Elbaf arcının antagonisti Shanks olmuş,işte o zaman tayfa için kıyamet kopar.
Boğayı çıkardığı yerden çıkardı, portal yapıyor reis oradan demir çekiyor. Hurda cehennemine açılan bir portal. Bu nasıl soru yav?Kid o silahı neresinden çıkardı la ? Bir de hakket Law benim son saldırım sonra sende felan demese Kid boş boş bakıyor. Bu arada Mam ı ordan oraya vurmaları güzel olmuş. Anam anam garip anam, hain evlatlar deliğin içinden Smothie çıkar artık