Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039: Ana Atraksiyon

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 174 65.7%
  • Orta

    Kullanılan: 39 14.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 52 19.6%

  • Kullanılan toplam oy
    265
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yazar zaman atlaması sonrası kendi yarattığı evreninin altında ezildi.düşman olarak karşımıza çıkan karakterlerin altını dolduramadı maalesef.şuan Kaido’dan başka ünvanının hakkını veren yok gibi.eminim yenildiğin de yine memnun olmayan bir kesim olacaktır.
nereden baksan kötü yazarlık öncelikle herkesin bunu kabul etmesi lazım.şuan elde bir amiraller kaldı.onlarında bir gözü toprağa bakıyor.
oden kötü yazarlık
canavar korsanları(kaido hariç)kötü yazarlık
enma kötü yazarlık
bm kötü yazarlık
wano’yu işleyiş genel olarak kötü yazarlık.
100 bölümü geçecek arcta bir kaç şey hariç hep kötü yazarlık.
katılıyorum.
 
Bölümden ziyade şu yazı beni mutlu etti teşekkürler :) "Bölüm yorumlarından alakasız yorum atanlar, bölümde olmayan karakterler hakkında uzun uzadıya tartışmaya girenler, saçma sapan espri kasarak konuyu sulandıranlara konu banı atılır. Bilginiz olsun."
 
Luffy'de sütten çıkmış ak kaşık değil zaten. Seriyi hızlandırmak için gaza basıldı ve yokuş aşağı freni patlak kamyon misali iniyoruz. Sen hiç bana söz bırakmamışsın. Lawı zamanında aradan çıkartabiliyorsa, şimdi niye aynı cesareti gösterip sağlam bir yenilgi almasını sağlamıyor ? Madem bu sefer yenilmeyecek yanında Kid var, bir mıknatısla Ana'yı bağlasın Law saldırısını yapabilsin. Bu hareketler hem ayranım dökülmesin hemde ...... (anladın sen)

Beceriksizce yapması da Law'ı nasıl konumlandıracağını bilememesinden. En başta düzgün tasarlanmadığını bende söylüyorum zaten. Şu anda da bunu aynı şekilde devam ettiriyor. Güçlü olması sorun değil diyorum sana. Hatta dahada güçlü olsun. Ama bir mantığı olsun.Law Beyefendi yonkouya kılıcı takacak. Yonkou teyzemiz defalarca yumruk atacak ama Law Reis yerinden bir milim oynamayacak. Bu durumdan memnun olanların zamanla fikrinin değişeceğini adım gibi biliyorum.
Luffy'nin gelişim süreci iyi geldi Wano'ya kadar. Belki bir nebze geleceği görme olayı için biraz daha önceden sinyalleri verebilirdi. Kral haki olayına dair Katakuri de çizdiği efektlerden yola çıkıp Luffy de bir pil yaktırabilirdi. Çocuk hakiyi su gibi kullanıyor. Hayatı haki olmuştu. G4 kullandığı arc içerisinde bile en az 2-3 kere kral haki salıyordu. Hakisini bitirecek kadar kullanıyordu.

Komutanların hakkı veriliyordu. Luffy ile alay ediliyordu. Şurada bu duruma düştü şurda kaçtı felan diye. Ama şimdi millet Doflamingo gibi rakip arıyor.

Kaido'dan tek yedirmesi her şeyi mahvetti. Tüm algıyı bozmuştu. O olay sonrası konu açtım. Bu Yonkou'ların yenilmez gibi gözükme sebebi kral haki diye. Bir kaç tespitte bulundum bunlardan bir kaçı tuttu.

Burada Oda'nın söylemek istediği bu güce sahipken bunu atağına ekleyerek kullanmıyorsan büyük bir potansiyel çöpe gidiyor şeklinde bir yola gidecekti. Buna gitti ama Luffy'e bunu Luffy tek yedikten sonrasında çaktırsa ve Luff o bölümlerden itibaren kral hakiyi saldırıya eklemeye çalışsa daha iyi olacaktı. Bu gücü elde edince de Yonkou ile savaşabilecek noktaya gelmiş olacaktı.

Yani Luffy kendini zor yoldan o kadar kasmıştı ki b.hakisi k.hakisi gelişmek zorunda kalmıştı. Kondisyonu, yaptığı Komutan dövüşleri ve Doflamingo sonucu artmaya başlamıştı. Ama öte yandan büyük bir potansiyelinden tam olarak yararlanmıyordu. Bu da bundan yararlanan Yonkou'lar karşısında gelişimini etkisiz kılıyordu. Kral haki kullanımıyla şartlar dengelenmiş hatta Luffy lehine dönmeye başlayacaktı.

En torpilli dedikleri Luffy savaşı bile bu kadar torpilli değildi. Zoro,Sanji, Law ve Kid bunlar için dönen torpilin haddi hesabı yok.:D
 
Hayret doğrusu biraz şaşırdım bu bölüme. Yine kesik kesik savaş sahneleri izleriz diyordum ama savaş sahneleri gördük sonunda. Kötü bölüm değildi aslında ama bir şeyler eksikti. Law ve Kid kombin ataklar yaparken BM'nin armut toplaması çok göze batıyor. Yanında o kadar kendi meyvesinden oluşturduğu yardımcıları varken bu kadar açık vermesi olmamış. BM'nin meyvesinden daha çok şey beklerdim. Meyvesini uyandırıp tüm etrafındaki cansız nesnelere hayat vermesini, tabi bu uyanışın da bir bedeli olacak filan. Ama şuan yaptığı güç gelişimini anlamadım ben, sadece gözlerinden alev çıkıyor başka bir bok yok gibi.
 
Law, aslında çok özel tasarlanmış bir karakter. Hem kendisi hem de meyvesi. Luffy'den önce korsan olup ortalığı kasıp kavurduğunu biliyoruz. Detayı verilmese de Rockey limanı olayıyla bağlantısını biliyoruz. 2 yıl öncesinde taht konuşması yapıyordu. Doffy, çocuk halindeki potansiyeli fark etti. Law, en güvendiği adamı haline gelecekti. Karakter kendini ittifak içinde bulduğunda hasır şapkaların övgüsünü aldı. Aynı şekilde Law'da hasır şapkalara inancını ortaya serdi. D.'den ya da meyvesinden bahsetmeye gerek bile yok. Sir Crocodile kadar mesai harcayamam buraya. :(

http://www.onepiecepodcast.com/2014/12/16/chao-time-the-meaning-behind-trafalgar-law/

https://tr.wikipedia.org/wiki/Napolyon_Savaşları


Çok mu dua ettin ne oldu duaların kabul oldu :fool:Law imparator oldu olacak birde Kid ezikliyor adamı beğenmiyor.Oda yazmasa senaryoya inamazdım.
Bu kadarını ben de beklemiyordum ki. Fakat hak ettiğini veriyor, Oda. Olması gereken buydu. :dd.d Ama karakteri yanlış özümsediğinizi düşünüyorum. Sırf Rosa yüzünden. Doffy bile çocukluğundan anlamıştı, karakteri. Yanında tutmak için 40 takla attı. Seri içerisindeki önemi ayrı.
 
Son düzenleme:
Arc bitmek üzere bu yüzden Oda fazla uzatmaz gelecek bölüm Kaido dövüşüne döner.
Raizo vs'si, orochi, yamato,cp0 ve momo olaylari var daha. Usopp'u da görmedik. Oraya da bölüm ayirabilir. Gerçi ya simdi ya da elbaf'a sakliyor oda usop'u (ki elbaf'ta en saglam power'i usopp alabilir). Geçis panel gibi geliyor bana. Kaido bitince tüm wano son bulacak gibi. Önce digerlerini bi temizler sonra kaido'ya da dönebilir.

Usopp wci'daki sanji gibi oldu. icraat yok, power yok :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık