Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039: Ana Atraksiyon

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 174 65.7%
  • Orta

    Kullanılan: 39 14.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 52 19.6%

  • Kullanılan toplam oy
    265
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz seriyi bunca zaman hep yanlış yorumladık, didik didik sahne aradık, teknikleri konuştuk.

E. Oda kendi hikayesinde tutarlılığı olmayan bir adam.

Yani şu an Ace yaşasa imparator indirir tezini çürütecek hiç bir argüman yok.

Ya da bir Amiralin imparator indirecek tezini de.

Mihawk için yazılıp çizilenleri söylemiyorum bile.

Özetle bu serideki olacak olanların bizim tahmin ve yorumlama yeteneğimizin çok dışında seyrettiği açık ve net...
Rahat yenmek ile zor yenmek arasında belki de sandığımız kadar bir fark yoktur. Aslında ucu çok açık bir konu sadece bizim ne anlam yüklediğimizle alakalı bazı şeyler değişiyor,

Güç, dayanıklılık, savaşlardaki yıkıcılık vs. seri başından beri lineer bir şekilde artmıyor olabilir, artması da gerekmiyor.
 
Ben hala böyle bölümlerden sonra amiral-imparator ilişkisiyle alakalı yorum yapanları anlamıyorum.Adam kendi hayal dünyasına göre yani kafasına göre düzenliyor artık her şeyi bir mantık temelinden çıkalı çok oldu.O yüzden A kişisi bir amirale 4 yonkouda aldırabilir aynı şekilde 1 yonkouya bütün marineforduda aldırabilir artık onun insafına kalmış.Mantık olsa BM o yumruk ile lawı 100 kere bayıltırdı ama oda bey öyle çizmek istedi.Yani herkes nasıl isterse öyle devam ettirebilir seriyi genel denklemler kurmak bence artık gereksiz.
 
Zoronun saçmalıklarını eleştiren dalga geçenlerden biri olan bana bunları söylemen ayrı komik olmuş.Zorocuların fahri lideri DnSye sorarsın ne kadar çok laf söylediğimi inanmazsan.Gidipte basit bir tekniği öğrenmesini kafaya takmam he kinemondan öğrenseydi ders alıp şöyle oluyor böyle oluyor diye kafada soru işareti kalmazdı sonuçta o kadar birlikte takıldılar.Gidipte big momın tutup adamı üstünden atamamasının önüne hiçbirşeyi koyamam kusura bakma.
Normalde ateş kesme tekniği göze batmaz. Tüm güzelliklerin vahiy gibi indiği arc olunca batıyor. Bir yandan Enma silahlanma çekiyor, bir yandan Kral haki saldırıya ekleniyor, ''ateşi bari kasemese keşke'' diyorsun. Onuda kesiyor.

Law ve Zoro için fan servis musluğu açıldı bu arc. Daha Luffy'si var bunun. Law'a bunları yaptıran adam Luffy'ye neler neler vermez. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık