Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WBnin yediklerini Kaido ve BMye yedirsen anca gıdıklanirlar. :) top tüfekten yara alan biriydi WB, savunma anlamında Kaido ve BM fersah fersah daha üstün. Mangaka WByi destansılaştırmak için 70lere gitti ve Cüneyt Arkın gibi kurşunlatıp ayakta öldürdü, hype anlaminda bir numarası yok yani. :)
Kizarunun lazeriyle delinmiş, dondurulmuş, göğsüne iki magma yumruğuyla delik açılmış, kafasının yarısını magmaya vermiş, böğrüne kol kadar kılıç saplanmış, sonra da koramiller tarafından birkaç tane kılıç saplanmış wb mi bir şey yemedi? Bu yediklerine Kaido ve Linlin gıdıklanır diyorsun yani? Peki
 
Law boş yapıyo orda ya hem gelip ittifak olalım diyor hem de adama diyor niye saldırı yapıyorsun. Law bizim gibi okuyucu olsa neyse bölüm sonu vuruşlarını Kid'in yaptığını görüp konuşur da, o manga okumuyor ki abi dövüş akıyor orada.:hhh:
Oda bile dalga geçtiğimiz ve aslında olan her şeyi bölüme koymuş. Adamda Kid'le dalga geçmiş. En son yancı haline de sokmuş. :d

Law resmen garibim Kid'in de hasarı olsun diye yırtınıyor dövüşte. En son hadi bitirici vuruşu sen yap diye emir de veriyor. :hhh:
 
Neeey, Lawci ve insaf mı? Lan iki gün önceye kadar Law son vuruş attı diye düğün dernek kurduydunuz, Kid gömme şenlikleri yapıyordunuz. Bu ne yaman algı be kardeşim, Zorocuları geçtiniz. Valla kılıca margarin süren adamlardan korkulur. Burada en insaflı benim lan :D
Ben kendi yorumlarımdan mensubum. Globalde bile hasarı en çok kimin verdiği konusunda Law, Kid'e fark attı. :dd.d
 
Oda bile dalga geçtiğimiz ve aslında olan her şeyi bölüme koymuş. Adamda Kid'le dalga geçmiş. En son yancı haline de sokmuş. :d

Law resmen garibim Kid'in de hasarı olsun diye yırtınıyor dövüşte. En son hadi bitirici vuruşu sen yap diye emir de veriyor. :hhh:
Abi siz nasıl bi tarikat çıktınız şu an evin içinde kahkaha atıyorum.
 


Zoro neden apar topar kullanmaya başladı belli oldu. Ama çok ani oldu ve yediremedi. Bari çatıda, pardon ne dediniz şeklinde tepki vermeseydi. Ama herkes kendinden beklenilden daha fazlasını gösteriyor. Fanı diye demiyorum ama yine en üsturuplu Luffy gelişti. Oraya gelene kadar kaç kere yenildi. Kaç kere gücünün eksikliğini gördü şahit olduk.
Zaman atlamasından sonra Zoro'nun Wano'ya kadar doğru düzgün bir rakibi olmadı ki üsturuplu bir gelişme kattettiğine şahit olalım. Zaten kafadan 3 yıl falan mangada hiç yoktu. Onun dışında karşılaştığı rakipler Balıkadam arcında adını hatırlayamadığım bir ayyaş balıkadam, birde Pica. Bunlarla kapışırken mi ileri seviye kral haki kullansın? O yüzden Wano'da böyle apar topar kullanması dışında başka bir seçenek yoktu.
 
Arcın güzel işlendiği düşünmen şaşırttı.
Güzel işlenmesini düşünmemin başında Oden ve hikayesi geliyor. Diğer husus final dövüşlerine gelen sürece bakınca en azından Luffy açısından sağlam temeli üzerine yeni öğrendiği teknikleri (Ki bence hala çok verimli kullanamıyor olabilir yeni öğrendiği için) ekleyince bir anda güç patlaması yaşaması ve yavaş yavaş Kaidou seviyesine yaklaşması güzeldi. Ayrıca Zoronun 2 yıllık aranın ardından ilk kez sınırına ulaştığını gördük. Ve hikaye genel manada güzel işlendi diye

Luffy o seviyede olduğunu net gösterdi. Ne yapması lazım daha anlamadım. Atakları çarpışıyor birbirine denk şekilde vuruyorlar karşılıyorlar. Luffy son hızda gelen Kaido'nun sopasına basıp sıçrıyor suratına dönen tekme atıyor. Sonra kafalar çarpışıyor. İçtiği içkiden sebep hakisi güçleniyormuş. Sonra Gatling çarpışması. En sonda sağlam bir tekme merdiven gibi katlıyor. Kaido seni kabul ettim güçlüsün diyor. Bu da bunun işareti diyor. Kendimi güçsüz düşürecek bir şey yapmam diyor.

Big Mom'ın nasıl ataklara sağlam hasar aldığını görüyoruz. Bu ayarda atak kim yapmış Kaido'ya?

9 kın mı? Kaido dalga geçiyordu.

Çatıdaki 5 nova mı?

Zoro kral hakiyi sonda bilinceiz ekledi yaptı. Sonuç Kaido helal olsun dedi.

Kong Gatling iyi gibi dursa da yüzeysel kaldı hasarı gibi duruyor.

Law ve Kid zaten çatıda çok sağlam ataklar yapamadı.

BM'ye yaptıkları atakları görüyoruz. Önümüzdeki bölümde de net göreceğiz.

Yani çatıdaki 5'liden dördünün saldırı gücü çatı dağıldıktan sonra inanılmaz değişti. Killer'ınki de ciddi hasar bırakamadı.
Ben bu yorumumu daha çok Zoro-Sanji dövüşleri ve Law-Kid vs Koca Ana dövüşü için söyledim. Öncelikle Luffy ile ilgili düşüncemi söyleyeyim. Yukarıda da değindim bu Arkın içerisinde sağlam temeli ve aldığı eğitim ile yeni öğrendiği teknikler birleşince gayet mantıklı bir power Up aldı. Bütün birikimlerinin birleştiği güzel bir güçlenme. En azından Bleach gibi 5 dk oturdum kalktım süper güçlü oldum gibi bir güçlenme değildi. Bana sorarsan şu an amiral seviyesini geçmiş ve yonkou seviyesine yaklaşmış ara bir konumda. Hala bir yonkou seviyesinde olduğunu düşünmemekle beraber artık yonkoularla kapışabilecek bir noktada olduğunu düşünüyorum. Ama hala Kaidouyu yenebilir mi bilmiyorum. Şüphelerim var. Çünkü Kaido’ya üstünlük kurabilmiş değil. Sadece onun seviyesine yaklaşmış durumda. Hala Luffy’nin bir şeyler bekliyorum. Ne gibi bir şey dersen aynı Dof dövüşünde G4 ile beraber savaşının gidişatını bir anda değiştirmesi gibi. Veyahut Croco dövüşünde Mizu Luffy bulması Enies Lobby de G2 ve G3 bulması gibi diyebilirim. Bunu yeni teknikleri ile G4 ile birleştirerek mi yapar başka şekilde mi yapar artık orası Oda’nın kalemine bekler. Yoksa ben Luffy’nin yaptıklarına bir şey demiyorum ama hala beklediğim bir şeyler var. Yani Kaidou yenildiği zaman evet bunu Luffy başardı Oda yapmadı diyebilelim. Mesela Kata dövüşü o bakımdan bence öyleydi. Oda yaptı gibiydi. Ki hala en fazla berabere olduğunu düşünüyorum o dövüşün.

Gelelim diğer dövüşlere bu bakımdan Luffy çok güzel işlenmesine rağmen ne Zoro dövüşü ne Sanji dövüşü güzel işlendi bence. Bu ark ne saçma şeylere bölümler giderken bu dövüşlerin bir bölüme indirgenmesi ve Kata seviyesinde bir adamla dövüşmek için Luffy’nin neler yaptığı ve kaç saat sürdüğü düşünülünce özellikle King ile yapılan dövüş ve Queen ile yapılan dövüş beni tatmin etmedi. Zoro ve Sanjinin güçlenmeleri daha iyi işlenmeliydi bence. Bu bahsettiğimiz adamlar sıradan kişiler değil. 1 milyar üzeri gerçekten güçlü adamlar. Ne düzgün haki gördük ne de meyve kullanımı. O bakımdan aceleye getirilmesi beni üzdü.

Aynı şekilde hiç kimsenin zarar veremediği Koca Ana’ya ne oldu da Kid Law ikilisi zarar verebilmeye başladı. Koca Ana bunları eşek sudan gelinceye kadar dövmesine rağmen o saldıralara karşılık veremiyorken ciddi zarar verecek zararlar verebiliyorlar. Çok da uzatmak istemiyorum ama bunlar ne oldu da (en azından ikiye bir) bir anda yonkou ile kapışabilecek seviyeye geldiler. Ve Koca Ana nasıl zarar görmeye başladı?

Spoiler da law'ın geriye kalan tüm enerjisini kullandılğı yazıyor aynı şekikde kid gizli kozunu oyanmış muhtemelen herşeylerini kullandılar. bm yenilmediyse Kid ve law ölür eğer gercekten savaşacak gücleri kalmadıysa cünkü spoilerdan anladığm bu..
Burada kafamı kurcalayan şey bu arka dışarıdan bir müdahale olur mu? Bununla beraber Koca Zana’nın dayanıklısı be hayvani gücü beni itidalli davranmaya itiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 39)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık