Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amiral'lerden çok sağlam haki beklemiyorum artık.

Milletin hakisi niye bitmiyor diyorduk?

Meğer kullanmıyorlar, kullanamıyorlarmış.
Kaido'nun, ileri seviye kral haki kullananları neden o şekilde ayırdığı da iyice netleşmiş oldu. Neyse ki, Zoro da kullanmaya başladı. Yoksa böyle meyve güçleri karşısında hiç şansı olmazdı. Absürt güçler bunlar.
 
Kanka kılıcın büyüklüğüne kanmayın, işlevi önemli işlevi. Kılıç ile gerçekten delse tamam derim de, perorin'in meyvesi gibi fiziksel bir şey yok orada. Sadece şok veriyor. Şok ile elektrik ile indiremez. Hurda lazım hacım hurdaaa.
Kid'in son kozum dediği saldırıyı Franky'de yapıyor. İşte manyetik falan daha güçlü diye yutturmaya çalışıyor Oda. :ehe:
 
Büyük ihtimal uyanışda enerjisinin büyük bir bölümünü harcadı bu bölümde de bu yaptığı saldırıyla geri kalanını bitirdi . Bu denli bbüyük iki saldırıyı Hawkins için yapmasını ben beklemem. Amacı yonkou düşürmek olan birisinin bu tür saldırıları Mom'a saklaması normal ha nerden geliyor bu değirmenin suyu dersen valla onu ben de bilmiyorum.
Law ve Hawkins karşılaşması, şu an yapılan dövüşten 10 gün önce oldu. Hatta Law ve Hawkins karşılaştığında, Koca Ana daha Wano'ya bile gelmemişti.
 
Kılıç uzayınca ne oldu yani mevzuyu anlamadım. Kısayken de şok verebilirsin dağları taşları delip gitmenin mantığı yok ki. Kid desen çerçöp ile vurarak iş yaptığını sanıyor. Tamam hadi yenilsin Koca Ana, Oda da rahatlasın biz de rahatlayalım.
Toki gibi zamanı ileri alasım var. Tahammül edecek dermanım kalmadı. Finali göreyim başka bir şey istemem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 58)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık