Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law ve Kid arasındaki dialoglar çok iyi. Law'ın kendisinden zeki olduğunu anlayınca bizim oğlan ağlamış baya. :hhh:
 
İşin komik tarafı da biz burada demirle Manda, Öküz yapıyor diye dalga geçerken Oda'nın bunu cidden düşünüp Law'a söyletmesi oldu. :hhh:
Oda'nın korsanfanda takıldığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
“Puncture Ville” saldırısını geçme ihtimali yok ki o saldırının öncesi de çok etkileyici. Adam Big Mom'ın üzerine atlayıp yumruklarına kafa atıyor. O haldeyken yapıyor saldırıyı. Saldırının yıkıcılığını anlatmıyorum bile. Kid'in etkileyici olacaktır saldırısı da ama bunun önüne geçmesinin ihtimali yok bence. :ehe:
Spoilerdan okurken bile tüylerim diken diken oldu chapter gelsin de hele...
 
İşin komik tarafı şu bu tarz ikili karakter diyalogları bir manga klişesidir. Genelde mal olan taraf daha güçlüdür zeki olan zekasıyla kotarır falan ama bizim hikayede mal olan aynı zamanda daha güçsüz olan anasını satayım
Sondaki saldırı muhtemelen Big Mom'ın işini bitirmiş. Kid'in performansı da fena değil. En azından son saldırısı güçlü gibi.
 
Avatarım nasıl Traom… bu bölüme özel…:cool:
Yıldızlar geçidi. :cool:

Devir senin devrin Seda. Patlat Oda'ya bir gözlerinin yeşilini özledim.

Bu arada Kid'e boşuna çarmıhçı demiyorlar BM'yi exorcist temalı filmlerdeki gibi çarmığa germiş adam resmen Hristiyan aleminin op evrenindeki ajanı gibi. Öte yandan Law her tekniğini yapmadan önce dua edercesine açıyor ellerini. Mümin kardeşim benim.
Evet. İkisi de tatmin edici görünüyor. Bunu hak etti Oda. Ama bu sefer ben susayım da başkaları söylesin. Böyle çoşkuluyuz. :ehe:
 
Kid'in performansı da iyi ama Law ile kıyaslayınca ks atan teemo kıvamında kalıyor.

Bugüne kadar Kid tanklayıp Law yarıyor sonra tekrar Kid saldırıyordu. Bu sefer Law tanklayıp, yarıyor yine Kid son saldırıyı yapıyor. Moba oyunlarında son vuruşu çalmaya çalışan ama bir türlü çalamayan destek karakteri olur ya. Law o işte :D Yinede helal olsun kendisini sevmesemde takdir ederim artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 78)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık