Cidden diyorum, şu ikisinin karşısında Kaido olsa hüü Oden aşkım diye ağlayamazmış.
BM kalksın tabi ama dövüşten uzak dursun cehennem olsun gitsin bir şekilde daha da Kid ve Law'dan hayır gelmez. Fazlasıyla iş yaptılar yeter.Bir sonraki bölüm Big Mom yine kalkıp iki tane yeni saldırı yiyormuş bir de. Sonsuza kadar böyle devam
Elecktromagnetic cannon'ı görmeden paçaları sıvama demiş atalarımız dur az ben de Law'cıyım da işi garantileyelim Zaten Kid gibi bir karaktere özeleştiri yaptırtıyorsa Oda kesinlikle adamakıllı bir saldırı gelecek bu seferCidden öyle. Bir bölümde olsa baya iyi bir dövüş olmuş gibi gözüküyor. Tekrar tekrar okutur kendini bu bölüm.
Law resmen dile getirmiş sözcüklerimizi. En son Kid bana emir verme diyordu. Law'ın sağ kolu diyebilir miyiz Kid'e artık
“Puncture Ville” saldırısını geçme ihtimali yok ki o saldırının öncesi de çok etkileyici. Adam Big Mom'ın üzerine atlayıp yumruklarına kafa atıyor. O haldeyken yapıyor saldırıyı. Saldırının yıkıcılığını anlatmıyorum bile. Kid'in etkileyici olacaktır saldırısı da ama bunun önüne geçmesinin ihtimali yok bence.Elecktromagnetic cannon'ı görmeden paçaları sıvama demiş atalarımız dur az ben de Law'cıyım da işi garantileyelim Zaten Kid gibi bir karaktere özeleştiri yaptırtıyorsa Oda kesinlikle adamakıllı bir saldırı gelecek bu sefer
Avatarım nasıl Traom… bu bölüme özel…Bu kadar övgüye 2 haftadır ilk kez şahit oluyorum. Oda sen ne ettin. Ama çok güzel ettin.
Devir senin devrin Seda. Patlat Oda'ya bir gözlerinin yeşilini özledim.Bu kadar övgüye 2 haftadır ilk kez şahit oluyorum. Oda sen ne ettin. Ama çok güzel ettin.