Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 kez falan baştan başladım seriye, eski bölümlerin verdiği lezzet bir başka. Böyle sıradan bir sahneyi görünce bile duygulanıyorum. Wano'da ise her bölüm sinir küpü oluyorum.
Bu bölümlerde Grand Line için korsan mezarlığı diyordular mesela ama maşaallah öldü dediklerimiz bile kalkıyor. Böyle mükemmel bir evrene yazık ediliyor.
O dediğin şey şuradan sonra bitti. Burası zirveydi o konuda, gerçekten de adının hakkı veriliyordu ama işte...

 
QUOTE="Tosbağa, post: 2141833, member: 1189"]

Halen daha çok ciddi bir takipçi kitlesi olan bir seri one piece. Hikayesi çekici olmasa zaten bu dövüş kalitesizliği ile ayakta kalamazdı bugüne kadar. Bir de bu serilerde çekici karakter de önemli. Luffy bunu sağlayabilen bir ana karakter. Çok nadir gösterilen bir sürü özel karakter de var herkesin beklediği. Gizem duygusunu hep en üstte tuttuğu için merak duygun dinmiyor ama sinir de ediyor işte. Animesi iyi olsa gam yemeyeceğim o da dandik dövüşler daha da kötü geliyor insanın gözüne. Hikayesel anlamda benim de bir şikayetim yok çoğu şeyi de cevaplayacaktır. Hatta öyle bir adam ki bu hikaye bozulmasın diye en baba karakterin bile karizmasını çizer yani. Eksikleri olsa da asıl üzerine düştüğü şey sağlam hala

[/QUOTE]


Konu spodan sapıp genel OP konusuna geldiğinden buradan yazıyorum.

Evet öyle, gerçi hikaye anlamında yeni dünya çok gömülüyor ama bence hikaye olarak yeni dünyada işlenen arclar ve temalar oldukça güzeldi. Hatta benim ilk yarıdan daha bile fazla hoşuma gidiyor.

Ama bu gizemcilik meselesinin bir de şöyle olumshz tarafı var, ana konu belli olmadığı için herkes kendi senaryosunu oluşturup seriyi ona göre takip ediyor ama yanılınca da seri birnevi katledilmiş gibi oluyor.



Mesela Joy Boy meselesini ele alalım, senin düşünceni bilemem ama ben seçilmiş kişi temalarını severim. Zaten serinin böyle bir yöne gireceği en başından da belliydi. D. olan herkesin çok güçlü olması, sonra Crocus'un ettiği laflar falan... Hatta ta East Blue'da Luffy'nin şansına yönelik göndermeler var. Ama bu konuyu sevmeyip klişe bulan, örnekleri görmezden gelenler Joy Boy açığa çıkınca doğal olarak hüsrana uğradılar.

Bu yüzden gizemler açıklandıkça insanların bu konularda epey bölüneceğini tahmin ediyorum.
 
Bunun tartışması döndü, lütfü fanlarının genel düşüncesiydi ya seri sonunda yapar yada hiç yapamaz. Sen ikisinden biriydin işte hangisiydin ?
Hatırlamıyorum. Ben bu arc açması kullanması eklemesi saçmalığın daniskası olur dedim. Hala daha saçma olduğunu düşünüyorum. O konuda bir şey dememiş olabilirim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık