Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Problem yok. Ada kesilmis diyorlardi. luffy'nin de yapacagi belli. tüm alani uyanisla lastik yapip o kurukafa da dahil kocaman hatta devasa bir uyanis yumruguyla kaido'ya tek attimi bitti bu kadar.
Kaido için bence gerek yok şu an uyanışa. Bir güçlenme daha alacaksa uyanış olacaktır zaten ama bu dövüşte değil bana göre.
 
Kılıcının uzamasının bir önemi yok. Altı üstü 3 metre genişliğinde birini deleceksin. Daha fazla uzamasının bir manası yok. Bigmom karşı saldırı veya defans yapsa muhtemelen saldırı da bir işe yaramazdı. Ne hikmetse bigmom ve kaido defans pek yapmıyor. Rakibini küçümsüyorlar. Yenilmeyeceklerini düşünüyorlar. Ben de bir oyunda tankım. 2 aydır pvpde yenen yok diye kimseyi ciddiye almıyor. Adamlar vuruyor ciddiye almıyorum.
 
BM yine de kalkıp Kaido'ya gidecek. O sırada Kaido'yu indirmiş Luffy BM'ye de bir tane geçirecek ve sözünü tutmuş olacak. :oleyo2:

O değil de Zoro'ya verilen ilaç bir başkasına verilse ne olacak acaba. Ulan Oda harbi yatacak yerin yok. Ahahaha.
 
Law bütün güçlerini neden bu kadar uzun zaman sakladı? Smoker la Doff I çok hızlı bir şekilde halledebilirdi uyanış teknikleriyle.
 
En çok zoruma giden de burda harıl harıl enma muhabbeti dönderenlerin şimdi sırf meyvesiyle yonko indiren adamları sabahtan akşama kadar savunuyor olmaları.. Odaya sövüyorum o ayrı ama karakter bazında Lawa Kidde lafım yok, mangaka karakterleri böyle tasarlamış yapacak bir şey yok ama neden konu Zoro olunca aynı şekilde karşılanmıyor...

Bu gece kalbim kırık uyuyacağım, kalbimi kıra kıra kafanız kırılsın eyy Zoro haterları..
 
Kaido için bence gerek yok şu an uyanışa. Bir güçlenme daha alacaksa uyanış olacaktır zaten ama bu dövüşte değil bana göre.
Uyanış olmadan zor, alamayabilir. Zaten güçten düsmeye basladi gibi gerçi kaido da öyle. law ve kid hepsi uyanis açinca luffy'ninki de kesinlesti gibi ama ada yere inince son hamleler için açicaktir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 61)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık