Tadını merak ettim bir kere de biz tadalım dedik.Sables bitti bu mu başladı
Tadını merak ettim bir kere de biz tadalım dedik.Sables bitti bu mu başladı
Edit: Kid 22Kaido:92
BM:90
Luffy:83
Law:80
Zoro:78
Sanji:75
Ateistler bunu açıklayamaz.King 5 dk da yenildi diye laf ediyodunuz bm kac dakika da yenildi
Taklitler aslını yüceltir...
Sen evde muhtemelen puro ve kürkle takılıyorsundur.Taklitler aslını yüceltir...
Bundan bile kendine pay çıkartıyor Croco fanlığı çok zor hakkaten durumları çok kötü çok hayat şartları falan bir dal bulsalar hemen sarılıyorlar. xDTaklitler aslını yüceltir...
Lawa yanlayıp dofun kalibresini arttırmaya çalışmanızdan belli oluyor ahahahshshjdkdkskdjBundan bile kendine pay çıkartıyor Croco fanlığı çok zor hakkaten durumları çok kötü çok hayat şartları falan bir dal bulsalar hemen sarılıyorlar. xD
Fanı olduğun karakter bile çakma iken bana bunları söylemen...Bundan bile kendine pay çıkartıyor Croco fanlığı çok zor hakkaten durumları çok kötü çok hayat şartları falan bir dal bulsalar hemen sarılıyorlar. xD
Yok yav, kürk falan benlik değil ama puroya hayır demem...Sen evde muhtemelen puro ve kürkle takılıyorsundur.
Problem yok. Ada kesilmis diyorlardi. luffy'nin de yapacagi belli. tüm alani uyanisla lastik yapip o kurukafa da dahil kocaman hatta devasa bir uyanis yumruguyla kaido'ya tek attimi bitti bu kadar.Tüm ada blown up felan diyor. Ne atak yapmış ulan bu Law. Luffy reyizin şovu sönük kalacak anasını satayım.