Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dressrosa'da hiçbir şeyini kullanmayan Law için fanlar odaya sorar: Madem böyle yetenekleri vardı niye kullandırtmadınız oda beyy ??
Oda: O zamanlar zekiydi ama çalışmıyordu ..

Wano'da kampa girdi herhalde bu değirmenin suyu ordan geliyor şelale gibi akıyo mübarek, yetenek bitmiyor adamda, başlı başına cevher olarak yaratılmış bu çocuk, azcık işlenince böyle oluyor :hhh:
Bu konuda Oda'nın açıklama yapması gerekir. Ya da bir fb lazım. Fakat Rosa sonrası gelişmesi gerektiğini kişiliği gereği en çok kendi biliyordu. Buna en uygun yer Zou görülüyor. Mesela Zoro'da ateş kesme yeteneğini öğrenmiş gelmeden. Ne ara öğrendi? Zou. Aksi uyuşmazlık ve saçma olur ve benim düşünceme göre şöyle ...


Bana göre Oda, Rosa'da Law için daha çok hikayeciliği ön planda tuttu. Dövüşlerinde bile 3 lafın 2si geçmiş yüzleşmesiydi. Hep bir atışmalar. Wano'da da karaktere gelişim sağlayarak daha çok gücünü ön planda tutuyor. Hem hikayesel hem güç olarak yedirmiş oluyor.
 
Croc'u bile takıyorlarsa BM'yi hayli hayli ;)
La yazdığımı okuyor musun? WB varken BM'yi kim takar diyorum. Sen Croc'u takıyorsa diye hikaye anlatmaya başlıyorsun hemen.


WB normalde bu tip biri değil. Fakat Crocodile adamın yarasına dokunmuş belli ki ne yaptıysa. Yoksa Ace ve tayfasına kattığı pek çok kişiye baktığında evlatlık edinme girişimleri yapıyordu WB. Bir de Crocodile'a bak. El gitmiş, yüz gitmiş. Kısaca gayet de takmış, savaşmış ve yenmiş. Onun dışında WB'nin zirve halinin yenmeyeceği kimse yok şuan seride. Geçmişte de yoktu Roger dengiydi sadece. Zaten WB ve Roger dediğimiz kişileri mangaka net olarak ayırmış ''İki Kral'' diye resmetmiş. Yaşlı WB için bile bu Yonkou'lar tereddüt ediyorlar, hala ittifak toplamaktan güç kazanmaktan bahsediyorlardı. Şuan ki halleriyle bile o zirve WB'ye dalsalar WB ezer geçerdi yine bunları bu çok net. BM'yi takma mevzusuna gelince takabilirdi, MF de Akainu'ya da neler diyordu ama onu takmamazlık etmiyordu. Orada takmama mevzusu şuan ki durumları gibi değildi BM de. Bununla beraber Croc'un WB'yi seçme nedeni çağın zirvesinde olması, Roger ile denk olması sebebiyle olan bir durum. Yani BM'ye yürüyüp ne elde edecek? Adamın hayali ''Korsanlar Kralı olmak'' ve ''Korsanlar Kralı ile eşit seviyede olan, Korsanlar Kralı koltuğunun önünde duruyor'' denilen kişi WB.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 88)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık