Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu Big Mom'ın da ana gücünü kral haki oluşturmuyor. Ama atakları güçlü. Ataklarının güçlü olması için illa kral haki kullanman gerekmiyor. Law'ın atağı Wano'yu bile etkilemiş. Wano ile Onigashima arasında belki de 10 bin metre var. Kid de manyetik canon kullanıyormuş. Onun da etkisini çok iyi gösterecek büyük ihtimal. Duruma göre bu iki atak hem Zoro hem de Luffy'nin şimdiye kadar yaptığı saldırılardan güçlüdür denilebilir.(Atakları görmek lazım.)

BM'yi indiriyorsa mecbur güçlü diyeceğiz saldırılara isteyin istemeyin.:(

Ayrıca kendini aşma durumu da var. Sonda bir irade patlamasıyla yapmıştırlar bu saldırıları. Sanji ve Zoro'nunki de öyleydi. Ardından düşecekler büyük ihtimal.
 
Kid ve Law, Big Mom dövüşünün sayfa sayısını birisi yazmış.(Doğrumu diye kontrol etmedim.) Bu durum cidden rezillik. Utanmasa Raizo vs Fuku dövüşüne daha fazla sayfa verecek.

Chapter 1013: 1 page
Chapter 1015: 1 panel
Chapter 1022: 1 panel
Chapter 1025: 1 page
Chapter 1029: 3 pages
Chapter 1030: 4 pages
Chapter 1031: 4 pages
Chapter 1036: 1 panel
Chapter 1038 6 pages
 
Moria bile 1000 gölge yiyip ada yarıyordu Linlin'in meyve bunun binde birini yapabildi. Uyanışı filan geçtim. H.haki desen bir kere kullandı onun dışında görmedik belki de aklı yerinde değilken kullanıyor belli değil. Akli sorunlarını saymıyorum bile. Linlin'in yonkou olduğu yerde sağ kol yenen Luffy'nin 5.yonkou olarak anılması mantıklı gelmeye başladı.
 
Arkadaşlar Luffy, Zoro ve Sanji'nin absürt güçlenmeliriyle kayış zaten kopmuştu bu ne ya herkes Wanoda sadece Kid ve Law absürt güçlendi sanar.

Güçleniş haritası en düzgün çizilmiş Luffy'nin bile Kral Haki'yi öğrenme şekli, hızı tatmin edici değildi. Zoro, bir kılıçla Fatihin hakisi kullanmayı öğrendi, Enma'ya haki basmadan Killerla yapabildiklerini gördük Kaido'yu çizemediler bile.. Sanji'nin alt yapısı vardı ama Daifuku'nun cin'iyle kafa kafaya kapışan, Luffyi kaçırmayı bile başaramayıp abilerinden yardım alan adam bir güçlenmeyle Sol Kol'u futbol topuna çevirdi. Law ve Kid'de 2 tane uyanış açmış karakter.. artık Dressrosa'da değiliz. Ne Dofta çeyrek yiyen Sanji ne de Doftan yarım yiyen Law var artık. Oda'nın seriyi absürt bir hızda hızlandırması, Luffy hariç hiçbirinin güçleniş haritasını göstermemesi yine Oda'nın kalitesizliği ama yapacak bir şey yok. Biz görmüyorken Law uyanışı, Zoro ateşi kesmeyi öğrenmiş
Aga sıkıntı kid in güçlenemeyeşi zaten 😂😂 kimse kid çok güçlendi ne bu saçmalık demiyor kid şu güçlenmeyle bm yi nasıl indirir adam akıllı güçlenme yapsana oda kral haki ver birşey ver de kid güçlensin istiyoruz .
 
Kid ve Law, Big Mom dövüşünün sayfa sayısını birisi yazmış.(Doğrumu diye kontrol etmedim.) Bu durum cidden rezillik. Utanmasa Raizo vs Fuku dövüşüne daha fazla sayfa verecek.

Chapter 1013: 1 page
Chapter 1015: 1 panel
Chapter 1022: 1 panel
Chapter 1025: 1 page
Chapter 1029: 3 pages
Chapter 1030: 4 pages
Chapter 1031: 4 pages
Chapter 1036: 1 panel
Chapter 1038 6 pages
25 sayida aradan 7 8 ay geçmiştir herhalde artik çok uzadı bitiriyim demiş. :(
 
Zoro vs King'in sonundaki Zoro'nun o halini görünce; ''Zoro'ya bunları yaptıran kim bilir Luffy'ye neler neler yaptırır,'' diye düşünmüştüm. Üstüne bir de Kid ve Law'ın bu atakları geldi. Luffy vs Kaido'nun etkileyicilikte tüm bu dövüşlerin üstüne çıkması gerekiyor. Özellikle de final ataklarında. Ki, Oda'nın bunu yapacağından eminim. Çok acayip bir şeyler bekliyor bizi. Onigashima'yı mı parçalar artık, ne yapar bilemem.
 
Big Mom'un düşmeyeceği önceki bölümdeki diyaloglardan da belli. Zaten Onigashima'nın başkente inmesine 5 dakika var deniliyordu. Muhtemelen Kaido'nun gücü tükenecek ve adayı taşıyamaz olacak. Luffy Kaido'nun bu denli yıpranmasından faydalanıp yenene kadar Law ve Kid ikilisi Big Mom'ı oyalayacak. Kaido yenilince de Big Mom tayfası adaya gelir. Sonra da kısa bir poneglif mücadelesi görebiliriz.
 
Kid o kadar şansız olmasına rağmen neler başardı.. çekemeyenlere gelsin;
Önce Killerla birlikte Shanks'a saldırdı, Kolunu kaybetti, bazı korsanlar ve savaş lordları gibi hayata küsmek yerine yoluna baktı

Sonra gitti Linlin'in bir sürü gemisini batırdı, Tatlı Komutanı yaralayıp, Rio Poneglyph çaldı ve kaçtı kimse bu durumu çakmadığı için en önemli zararı Urouge verdi sandılar pehh

Sonra İttifak kurup Shanks'a tekrar saldırmaya hazırlandı. Ama İttifak arasında hain varmış. Kafasına'da Kaido düştü. Sağ Koluyla çarpışıp kaybetti ve hapsedildi.

Sağ Koluna smile meyvesi yedirildi, Queen tarafından işkenceye uğradı yine yılmadan devam etti.

Çatıya çıktı 5v2 İmparatorlarla savaştı. Sonra Law'la kombinasyon saldırı yapıp, Linlin'i çatıdan attı, Killerla birlikte Linlin'e saldırmaya gitti. Punk Gibsonla yere çalıp, girişini yaptı, Law ittifakıyla, Linlin'i indirdi(?)

Yılmayıp devam eden, Luffynin şansız deli versiyonu bu adamı ben nasıl sevmeyeyim hırsı yeter, gücünün arkasıda var. Croco'nun herkese atar yapması gibi de değil bu.
Bana biraz dayak arsızlığını övüyormuşsun gibi geldi. :D
 
O zaman kral hakisi olmadan hasar yemez mesajımı neden alıntıladın :oops: benden farklı düşünmüyorsun belirli klasın üstündeki her türlü saldırıdan hasar yiyebilir Sanji'nin İfrit Jumble'si de buna dahil.

Ama Zoro'nun Kral hakisine çıkmak gibi bir şartta yok. Zoronun saldırı gücü net adamın boyunu aştı. Kılıcı, Kanadı koparak, kırılarak yenildi bu adam. Law ve Kid, King'i kesin olarak yer
Bence de Law ve Kid yenebilir.
Uyanış güçlü meyveler de Kral Haki gibi bir güç çıktı.

İkisine de sahipsen enerjini duruma göre kullan.
Kid'e kral haki vermesine gerek yokmuş bu seviyelerde ikisini kullanması zor bir arada.
İradesinin bir simgesi olarak kalsa da bir şey kaybetmez şu an.

İleride tam Yonkou olur eforu 2'sinide kullanmaya yeter o zaman kullanır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 91)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık