Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim enerjim bitiyor gücümü kullanamam hüü hawkins var kaçalım hüü size yardım edemem enerjim az hüü uyanış açmak enerjimizi tüketti hüü ama sonra sıfır haki kullanılan bir big mom savaşı gelir ve bu enerjiler hiç bitmez iki araba dayak yerler yine azalmaz üstüne artarak devam eder.Hadi bunlar kullanmıyor yav big mom sen neden kullanmıyorsun gidip sağda solda hurdacının demirlerine ruh verip onları savaştırıyorsun kullansana arkadaş senin hakin nereye gitti kullanıyordun hani eskiden luffy ile savaşırken page one teklerken falan.Bitsin şu 3lü saçmalık yeter gidip raizo fuku savaşı çiz daha iyi adamlar en azından ne yaptıkları belli kim daha çok ateşe dayanır diye bekleriz.
Law eleştirilerinde haklısın da dövüş offpanel ilerledi haki kullanmıştır yani illaki.. fakat Oda çizmekten aciz bir yaratık olduğu için o savaşı adam akıllı okumak yerine kafamızda kendimiz canlandırıyoruz.
 
Law kalan bütün enerjisini harcadıysa saf dışı kaldı. Dışardan fiziki saldırılar işlemiyor ki Ana' ya. Valla Ana bu şekilde düşerse harcamış olur. Yenilmeden aradan çıkarması lazım bir şekilde. Bizimkileri yendikten sonra tayfasını kurtarmaya falan gitsin.
 
Arkadaşlar Luffy, Zoro ve Sanji'nin absürt güçlenmeliriyle kayış zaten kopmuştu bu ne ya herkes Wanoda sadece Kid ve Law absürt güçlendi sanar.

Güçleniş haritası en düzgün çizilmiş Luffy'nin bile Kral Haki'yi öğrenme şekli, hızı tatmin edici değildi. Zoro, bir kılıçla Fatihin hakisi kullanmayı öğrendi, Enma'ya haki basmadan Killerla yapabildiklerini gördük Kaido'yu çizemediler bile.. Sanji'nin alt yapısı vardı ama Daifuku'nun cin'iyle kafa kafaya kapışan, Luffyi kaçırmayı bile başaramayıp abilerinden yardım alan adam bir güçlenmeyle Sol Kol'u futbol topuna çevirdi. Law ve Kid'de 2 tane uyanış açmış karakter.. artık Dressrosa'da değiliz. Ne Dofta çeyrek yiyen Sanji ne de Doftan yarım yiyen Law var artık. Oda'nın seriyi absürt bir hızda hızlandırması, Luffy hariç hiçbirinin güçleniş haritasını göstermemesi yine Oda'nın kalitesizliği ama yapacak bir şey yok. Biz görmüyorken Law uyanışı, Zoro ateşi kesmeyi öğrenmiş
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık