Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış hatırlıyorsun Law, Doffynin hakisini aşabiliyordu. Sadece onu kestiğini görmedik bazıları da hakisinin yetmemesine verdi bunu. Mangada haki muhabbetini Law sadece yonkoular karşısında yaptı. Hakileri çok azman o yüzden bir yere ışınlayamıyorum dedi. Yani hakisinin yetmediği adamı kesemiyor değil, ışınlayamıyor da. Doffy'i ise Dresrosa'da ordan oraya bol bol ışınlıyordu. Oda, Dresrosa'da arc bosunu Luffy yensin diye Law'u çok fazla engellediği için böyle bir dengesizlik görünüyor yoksa adam aslında serideki temel mantığı uyguladı gene. Dövüş başında rakibine hakisi yetmeyen adam, dövüş esnasında tecrübe ve güç kazanarak rakibine haki yetirmeyi başardı. Malum haki ölüme yakın tecrübelerde falan gelişiyor bu bölümde de tayfaları öldüler diye ağlıyordu bunlar için.
Dressrosa'da da Haki muhabbeti dönüyordu. Dofy ve Law arasında uçurum yoktur tabii ama bariz fark vardı ki bölme işlemi Dofy'e işlemiyordu. Burada Big Mom ve Dofy'nin Haki'lerini kıyaslıyoruz. Her ne kadar Dofy'i aşmış olsa da Big Mom Haki konusunda zirve isimlerden biri. Hem meyve cihetinden, hem de Haki'den aştıysa, bu adamı direk Yonko ilan edelim. Yani, şu çerçeveden bakınca Amiral ağırlığı vermeyen adam, her konuda Big Mom'ı aşması, abes kaçar.
 
Sadece böldüyse ölmüş yada yenilmiş olmayacak bir süre sonra geri birleşiyor. Mesele verdikleri hasar yetersiz. Bu şekilde yenilmiş olmayacak ve sadece zaman kazanmış olacaklar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık