Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy Koca Ana ya darbe vuramıyordu dogru dürüst.Law ve Kid mi yendi yani şimdi? Oda günden güne iq kaybı yaşıyo
 
Ulan bari Big Mom gider ayak Law ve Kid'in tayfasını, etraftaki samurayları öldürerek ölse. Gücünü toparlamak için kendisinden korkan herkesin ruhu çekse ama Kid ya da Law bitirici hamleyi yapsa.
Ya da daha da iyisi siz de benimle beraber gelin diyerek Law, Kid ve etrafta ne kadar çer çöp varsa öldürüp, öyle ölse. Belki, belki içimdeki kin bir miktar azalır.
 
Bu saatten sonra Kaido lastiğe dönüp çam sakızı çoban armağanı misali denizi boylamadıkça BM nin bu saçma yenilişini sindiremem.Biri saçma yeniliyorsa diğeride aynı şekilde yenilsin.
 
Dressrosa'da da Haki muhabbeti dönüyordu. Dofy ve Law arasında uçurum yoktur tabii ama bariz fark vardı ki bölme işlemi Dofy'e işlemiyordu. Burada Big Mom ve Dofy'nin Haki'lerini kıyaslıyoruz. Her ne kadar Dofy'i aşmış olsa da Big Mom Haki konusunda zirve isimlerden biri. Hem meyve cihetinden, hem de Haki'den aştıysa, bu adamı direk Yonko ilan edelim. Yani, şu çerçeveden bakınca Amiral ağırlığı vermeyen adam, her konuda Big Mom'ı aşması, abes kaçar.
Benim hatırladığım haki muhabbeti 2 yerde geçiyordu. Law vs Vergo'da Doflamingo'nun boş yapması ve Law'un meyvesi staminasını çok yediği için meyvesini sık kullanmamayı tercih etmesiydi bunu da hakiye yorduk. Ama başka bir şey hatırlamıyorum. En son işte adam noktayı koydu hakisine yetişemediğim adamı ışınlayamıyorum. Bitti.
Ama dövüşte hakisi ve kendisi güçlendiği için Bigmom'ın hakisine erişebildi. Belki sadece bir anlığına erişebildi ya da kadının bir anlık açığını yakaladı ve kesti geçti.
Yani kadını tamamen aştığını sanmıyorum ama durum budur. Doffy'yi kesememiş olması ise hakiyle alakalı değil. Yoksa adamı ışınlayamazdı da.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık