Bence de One Piece bitmiştirBirkaç farklı grup daha Koca Ana'nın yenildiğini yazdı, bu iş bitmiş. Geçmiş olsun.
Hacı ben zaten fake olma ihtimalini düşünmedim doğru gibi duruyordu, onun için linçleri pek kale almadımDün boşuna linçledik @ROGER'ı
Benim hatırladığım haki muhabbeti 2 yerde geçiyordu. Law vs Vergo'da Doflamingo'nun boş yapması ve Law'un meyvesi staminasını çok yediği için meyvesini sık kullanmamayı tercih etmesiydi bunu da hakiye yorduk. Ama başka bir şey hatırlamıyorum. En son işte adam noktayı koydu hakisine yetişemediğim adamı ışınlayamıyorum. Bitti.Dressrosa'da da Haki muhabbeti dönüyordu. Dofy ve Law arasında uçurum yoktur tabii ama bariz fark vardı ki bölme işlemi Dofy'e işlemiyordu. Burada Big Mom ve Dofy'nin Haki'lerini kıyaslıyoruz. Her ne kadar Dofy'i aşmış olsa da Big Mom Haki konusunda zirve isimlerden biri. Hem meyve cihetinden, hem de Haki'den aştıysa, bu adamı direk Yonko ilan edelim. Yani, şu çerçeveden bakınca Amiral ağırlığı vermeyen adam, her konuda Big Mom'ı aşması, abes kaçar.