Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arc bizimkilere kazandırmak için villianları hep kötü duruma soktu. İmparatordan kimse böyle bir son beklemezdi. Gerçekten arclar arasında eleştirisi en bol olacak arc. Doğruluğu ve ya aksi netleşene kadar ağzıma fermuar çekiyorum şimdilik. Durduk yere fanız diye yükselmeyelim. 🤐
Bak bak mütevaziliğini de koruyor. :ehe: @Ölüm Cerrahı Partiyi Impel Down’da ver bir ışınlanmaya geri çıkarsınız. :D
 
Spoiler'ı okuyunca aklıma, Theodoros Angelopulos'un Ulis'in Bakışı isimli filmi geldi. Spoiler olacak ama filmde bir sahne vardır. Karakterlerimiz, çalan piyano eşliğinde dans edip yeni yılın gelişini kutlarken polis gelir ve teker teker herkesi götürür. Diğerleri durumu izler ve tepki vermez. En sonunda da piyano götürülür.

Oda bu arc, herkesin gözü önünde teker teker boşalttı serinin içini ve etrafındaki kimse de çıkıp hop bilader ne yapıyorsun demedi. Yazık vallahi yazık. Birkaç ay önce One Piece'in sonu nasıl biterse bitsin, Naruto'dan kötü olamaz yazmıştım. Erken ötmüşüm, özür dilerim.
 
Akainu'nun Bm'den güçlü olduğuna emindim zaten. Bu spoiler doğruysa Aokiji Kizaru ve Luffy'de Bm'den güçlüdür. Yazık yemin ediyorum ilk göründüğünde ne kadar korkutucuydu karakter.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık