Herkes iklimini değiştirdiği yerde uyuyor Kuzan, magmaya basamaz. Sakazuki de Buz'aCidden bir de bu var. Yani ne yaptılar "biraz ara verelim" falan diyerek mi 10 gün savaştı bu iki adam.
Kaido neyse hadi adam kaç kişiyle savaştı arc başından beri delik deşik oldu. Bm'ye yapılan saldırı miktarı iki elin parmağını geçmez. Hangi mantıkla hakisi bitti de düşüyor bu karakter?Cidden bir de bu var. Yani ne yaptılar "biraz ara verelim" falan diyerek mi 10 gün savaştı bu iki adam.
Yalnız şöyle birşey var genelde vs başlıklı bölümlerden hemen sonra bir taraf yeniliyor..yani bigmomun düşmesi bekleniliyor ama bu şekilde değildiBu kadar büyük saçmalayacağını sanmıyorum.
Serii zaten bitmişti ama artık iyice ama iyice mide bulandırıcı bir hal almaya başlar.
Ben ufak bile olsa kuşkuya düşmedim böyle bir senaryo benim için imkansız. Ama Oda kepaze bir herif. Kinemon sahnesi aklıma geldikçe kinimde boğuluyorumUcundan mi? Garipsemedim bile hani en ufak tepki vermedim.
bilmiyorum artık. aranızda dark web'te takılan varsa Japonya'daki kiralık katil piyasasına bir baksın rica ediyorum. Temizinden 10k çalışır benden. Uluslararası örgütlenebilirsek her türlü önüne toplarız bu parayıYakuzalara bırakalım.
Senin için mapusa göndereceğim bir şeyler.@Ölüm Cerrahı Partiyi nerede veriyorsun Arc sonu partisini bu sefer Law veriyor.
Bunu kutlamamız lazım, nasıl bir kutlama planlıyorsun?