Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 192 40.3%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.4%

  • Kullanılan toplam oy
    476
Ekleyebileceği tek sağ kol ile dövüşmüştü zaten ;) Kılıcının handikap çıkardığı+dövüş sırasında yaralarının açıldığı bir Zoro'dan orta zorluk yemek her sağ kola nasip olmaz.King arka plan ateşi farkını gösterdi orda.
Aslında her sağ kola üst seviye kral haki kullanan karaktere yenilmek nasip olur.
Aslında her sağ kola nasip olmayacak şey, her tür yetenekte kendisinden zayıf olan karaktere yenilmektir. Çok şükür o da Katacığına nasip oldu 😘
 
Aslında her sağ kola üst seviye kral haki kullanan karaktere yenilmek nasip olur.
Üst seviye kral haki ile lütfünün gözlemini bir tutmandan ne kadar güzel çıkarımlar yaptığını anlıyor ve seni, senle başbaşa bırakıyorum :ehe:
King'e h.hakinin üst seviyesi aşırı fazla geldi zaten.Adam h.haki ile anca yenildi algısı da güzelmiş :D Çıkarımların her zamanki gibi şahane ama bak o konuda stabilsin : D
 
İlk başta Zoro dövüşü Mr1 dövüşü gibi olacak sanmıştım ama kim bilebilirdi ki Zoro King'i Cabaji'yi yendiği gibi yenecek! Tam bir alfa. Gücü fanlarının hayallerinin bile ötesinde. King'e bunu yapan adam Katakuri'ye neler yapmaz. Katakuri Zoro'yla dövüşünde kendini yere atar ölü taklidi yapar ki Zoro yoluna devam etsin. İnandırıcı olması için de kendine mochi'den mezar taşı yapıp üzerine Ayet el Kürsi'yi yazdırır.
 
Oyu değiştirme zamanı gelmiş, Zoro King'in içinden geçen haliyle, Katakuri'yi bir kez yakalasa bir daha kendine gelemez hale getirir. Katakuri alır diyenler maalesef WCİ arcındaki Katakuri Zoro'nun güncel halini ortalama seviyede bile zorlayamaz.
 
Zoro eşleşme dezavantajına rağmen alır. Tabii Wci Kata'ya göre yorumluyorum. Kral haki eklerse Kata fikrim değişebilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık