Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038: Kid ve Law, Koca Ana'ya Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir savaştasınız ve karşısınızda bir düşman askeri var, adamın kalbine bıçak sokuyorsunuz, kafasına kurşun sıkıyorsunuz, adamdan foşur foşur kan akıyor, her yeri yara bere içinde kalıyor ama adam hiçbir şey olmamış gibi hala savaşmaya devam ediyor. Zayıflayarak savaşmıyor, hiçbir şey olmamış gibi savaşıyor. Şimdi bu durumda o adamın yaralı veya yarasız haliyle arasında bir fark var mıdır?

Kidd ve Law için uyanış ve enerji muhabbetleri çıktı ama adamlar hiç enerji sorunu yaşamadan çatır çatır gene hangi saldırıyı isterlerse kullanıyor. Sözde enerjileri tükenmeliyken kullandıkları her saldırıda daha güçlü saldırılar yapıyorlar(daha güçlü saldırı = daha fazla enerji, savaşın uzaması = enerjinin azalması, savaş uzadıkça daha güçlü yani daha fazla enerji isteyecek saldırılar yapılması = tezat.)
Bu adamlar yonko ile savaşıyor, sözde o kadar darbe alıp yaralanıyorlar, ama hala hiçbir şey yokmuş gibi gene en iyi saldırılarını habire yapıp duruyorlar. Bu adamların enerji sorunları ve aldıkları yaraların işlevi nedir, bu adamlara nasıl bir zayıflık katmaktadır, bu adamlar enerji sorunu yaşamamış ve hasar almamış olsalar, şu ana kadar aldıkları yaralar ve sarf ettikleri enerjiler olmamış olsa, şu son halleriyle, 1038. bölüm itibariyle yaptıkları bu saldırılara nazaran daha ne tür bir tarzda ve güçte saldırılar yapabilirler?

Şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
+1 Enerji bitecek diye baliğa room açmayan Law trafoya bağlanmış gibi saldırı yapıyor. :)

Neyse yine şükredelim, şimdi BMnin kalbini falan sökeceği tutar, uğraş dur sonra. :)
 
Oda : Kaido yumruklarla karambole inerse kimse tatmin olmaz.Luffy babalar gibi kapışacak.:hhh: Şimdi de başka birşey olduk yalnız daha doğrusu Oda oldu.
 
Benim anlamadım vaktinde yonkoulara yenilen Shichiler güçten düşmüş falan diye yutturdu. Bu kadın ve Kaido bugün düşse bile hiç güçten düşecek gibi gelmiyor. Bana Law Luffy Kid hiç yonkou imajı vermeyecek. Teke tekte yarın kaido Mom yakalasa bunları ezecek gibi hissetmeye devam edeceğim. Law ve Kid'e dalmayalım bunlar yonkou aldı diyecek kimse yok evrende. 2 ay önce bunlar sağ koldan kaçıyordu.
Seri hızlı ilerleyince böyle sıkıntılar ortaya çıkması bence normal.Tayfanın Sabaody'de toplanmasından bu yana taş çatlasa 2 ay falan geçmiştir.İki ay önce Doflamingo'dan dayak yiyen adamın Yonko ile denk dövüşmesi saçmalığı bu yüzden mantıksız oluyor.
 
Mom, k. haki fakiri, hantal ve geri zekalı olduğu için böyle yahu. Issho'yu versen karşıya şimdiye bunlar ölmüştü. Kid'in hurdalarını geri itebilir, mal gibi arkadan saldırı yemez. Bunlar yonko yahut amiral yenebilecek güçte değiller, Mom'ı yenebilecek güçteler olsa olsa. Luffy'nin uygun yapısıyla Enel'i yenmesi gibi bir şey bu. Burada uygun olan ise Mom.
Momda k.haki yok bu doğru da,Fuji'nin dayanıklılığı da Linlin ile kıyas etmez.Law+Kid'in yaptığı küçük bir iş değil.Kabul etmek lazım bunu.2v1 zaten açık yaratmak için inanılmaz uygun bir durum.
Mom'ın şaklaban olduğu doğru da amirallerden zayıf diye bir şey yok.
 
Momda k.haki yok bu doğru da,Fuji'nin dayanıklılığı da Linlin ile kıyas etmez.Law+Kid'in yaptığı küçük bir iş değil.Kabul etmek lazım bunu.2v1 zaten açık yaratmak için inanılmaz uygun bir durum.
Mom'ın şaklaban olduğu doğru da amirallerden zayıf diye bir şey yok.
Bir amiral olsa ölürdü.Logia olması belki kurtarırdı logia savunması falan.Ama Law uyanış tekniğini logiaya da yapabiliyordur herhalde yoksa tekniğin manası kalmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık