Hehe seviyorsun tamam. Bende Law'ı çok severim zaten.Sanji sevmeyen adam mı Yahu sen forumda değilken ben Sanji savunuyordum.Her Sanji'yi senin kadar güçlü görmeyen Sanji haterıysa Sanji seven kalmaz dünyada.
Takılıyorum ya
Hehe seviyorsun tamam. Bende Law'ı çok severim zaten.Sanji sevmeyen adam mı Yahu sen forumda değilken ben Sanji savunuyordum.Her Sanji'yi senin kadar güçlü görmeyen Sanji haterıysa Sanji seven kalmaz dünyada.
Niye etmesin? Bilakis daha dayanıklı olması muhtemel. Çünkü sert bir bedeni yok. Hasarı aldıkça dirayetin artar. Buna WB gibi Garp gibi kolay hasar alan adamları örnek verebiliriz. Öte yandan, Issho'nun k. hakisi ve kılıç ustalığı daha az doğrudan darbe almasını sağlar. Hantal Kid, o meteorlardan sıyrılmakta çok zorlanır. Law onları kesmek için sürekli room kullanmak, dolayısıyla şelale gibi enerji içmek zorunda kalır. Yatay ve dikey basınçlar da işin cabası. Mom, tepedeki isimler arasında bu ikili için en uygunu idi.Momda k.haki yok bu doğru da,Fuji'nin dayanıklılığı da Linlin ile kıyas etmez.Law+Kid'in yaptığı küçük bir iş değil.Kabul etmek lazım bunu.2v1 zaten açık yaratmak için inanılmaz uygun bir durum.
Mom'ın şaklaban olduğu doğru da amirallerden zayıf diye bir şey yok.
Sanjiyi değil canavar korsanlarını sevmiyorHeh gelmiş yine Sanji sevmeyen adam. Sanji Law'ı kötürüm bırakır. Her ne kadar Law'ın derisi Kaido'nun derisinden kalın olsada.
Bm korsanlarından çok daha güçlü oldukları için bende sevmezdim hak veriyorum Gifterslar bile Izo alacaklar neredeyse çünkü.Sanjiyi değil canavar korsanlarını sevmiyor
Buradan ne sonuca vardığın önemli ?Pika da bir kere bastı full beden. Sürekli olarak koka kullanan iki karakter gördük. Luffy ve Kata.
Bence ölümsüzlük verme olayında bir nokta gözden kaçırılıyor. Ölümsüzlük verilmesi için meyvenin yaşayan birinin üzerinde kullanılması gerekli. Ölmüş birine sonsuz hayat verilmez, sadece normal hayata döndürür belki.Zoro ölecek ama Trao ameliyat ile kurtaracak teorileri vardı, şu Zoro ölecek bölümü için. Oralar geldi geçti ama şimdi yine bir fırsat doğdu. Trao Linlin savaşında neredeyse ölecek kıvama gelirse zaten ölüyorum diyerek ameliyatı Zoro üzerinde kullanabilir. Ölümsüz bir Zoro ilgi çekici olur hikaye açısından.
Kaido da sert bir bedene sahip olup çok dayanıklı bir adam ama.Her zaman bu örnek geçerli olacak diye bir şey yok.Adamın yemediği imza saldırısı kalmadı halen dövüşüyor rahatlıkla mesela.Kid metalleri ile o meteorları parçalayabilir.Fena saldırı gücü var adamın.Ha keza Law'ın uyanış saldırıları denk geldi mi Fuji'yi çok zora sokar.Mom''ın bu isimler arasından en uygunu olması tamam da kadın ona rağmen dövmüş zaten bunları.2 uyanışlı adamı dövmek de o kadar basit iş değil.Uyanışlarıyla sağ kol ya da üstü duran adamlar bunlar sonuçta.Niye etmesin? Bilakis daha dayanıklı olması muhtemel. Çünkü sert bir bedeni yok. Hasarı aldıkça dirayetin artar. Buna WB gibi Garp gibi kolay hasar alan adamları örnek verebiliriz. Öte yandan, Issho'nun k. hakisi ve kılıç ustalığı daha az doğrudan darbe almasını sağlar. Hantal Kid, o meteorlardan sıyrılmakta çok zorlanır. Law onları kesmek için sürekli room kullanmak, dolayısıyla şelale gibi enerji içmek zorunda kalır. Yatay ve dikey basınçlar da işin cabası. Mom, tepedeki isimler arasında bu ikili için en uygunu idi.
Gördük.Oylamada algı var deyip ortalığı yakıyordun o yüzden Yenilen pehlivan hesabı senin de .dBm korsanlarından çok daha güçlü oldukları için bende sevmezdim hak veriyorum Gifterslar bile Izo alacaklar neredeyse çünkü.
Buradan ne sonuca vardığın önemli ?
Benim de merak ettiğim bu sonuca nasıl vardığıKoka fakiri onlar. Kaido da sadece kral haki kullanıyor bu arada.