Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038: Kid ve Law, Koca Ana'ya Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birisi şu anda görülmüş en güçlü meyvenin (En güçlü olmasa da bayağı yüksek) uyanmış kullanıcısını ve ana karakterin rakibini alıyor, kör noktadan saldırı almasına rağmen bu ne der gibi devam ediyor. Arc başında da Mf'de amirallerin yenemediği Marco'yu oyuncak bebek gibi tutuyor. Diğeri de çoğu Yc3 olan kınlarla, en güçlü 5 novayla ve sağ kol üstü Yamato'yla dövüşüp hepsini yeniyor. Kalıcı olacak dediği yaradan sonra yere bile düşmüyor. Bunlar yapabileceklerini yaptı zaten (Bm daha fazlasını tabii yapabilir.). Amiraller ne yaptı? 3 kişi bu ikisinden zayıf yaşlı Wb için toplandı. Fark belli...
Sabaha kadar dövüşseler ne olur kimseyi öldüremiyorlar?
 
Gelecek hafta Shingami cebinden bir tane ölüm defteri çıkarır.Şimdi adını yazacağım Zoro öleceksin der.Koca bir sayfa ise Luffy ismiyle doludur.Çok denemiş ama plotu aşamamıştır...

Zoro'nun ismini yazar ama ölmez.

Bir de bakmışsın meğer Roronoa Zoro, onun gerçek ismi değildir.

Şaka bir yana benim biraz umudum var bu Azrail meselesinden. Zoro biraz Guts'ı andıran bir karakter. İşin içine Azraille pazarlıklar, cehennem bağlantısı falan girer ve bunlar iyi işlenirse karakter güzelce gelişebilir.
 
Bize ilk gösterildiğinde ağzının suları asit etkisi yapan kadın şunlara salyasını dökse yakacak güçte fakat gel gelelim olanlar... ODA bunu resmen yokuş aşağı freni patlamış kamyon edasında çizmiyorsa bende birşey bilmiyorum. Ya da cidden yaşlanmış olabilir ODA bey...
 
İkisinin de sağ kolu orada değil. Kid ve Law ı sevdiğimden değil ama Usopp da yalvarırdı orada mesela.
Haklısın ama işin dozu kaçmış biraz. Tamam Big Mom'ı tutsunlar demiyorum ama en azında bir çözüm arayışına girmeleri daha iyi olurdu.
"Merhamet et" demek yerine, " şimdi ne yapacağız" falan bile deselerdi daha iyi dururdu.
 
Çizimler çok karışık yahu.Mobilden neyin ne olduğunu anlamak zor. :/ Yalnız birşeye forum için güldüm.Izo kalabak olmalarını küçümsedim diyip yaralanmış.Birde dalga geçilen gifters bu.Sayıların önemi yok fodderlar çöpler diyenlere gelsin bu :hhh:Oda her yerden darbe vuruyor boş argümancılara.
 
@Daredewill 'e bakma sen o savaş 1 sayfa falan bir iki ilginç şey de var.
Bak Zoro ve Azrail kısmı bana hiç geçmedi, çünkü bölümde Zoro yok. Zoro içim çok zorlu VS olsa bölüm onun üstüne olsaydı, anlık bilincini kaybettiğinde öyle bir şey görseydik içine çekerdi. Choppi desen ilaç vb, kesin ileri ki adada Zoro dezavantajı olacak, ona alt yapı yok eğer alakası yoksa sahne doldurdu.
Yamato renk katıyor. Law ve Kid tayfası bana kusma hissi uyandırdı. Korsan olarak kid katliamlarıyla ünlü, law desen 500 kalp vermişti shichi olmak İçin. Kaptanlarına yardım etsinler de çok ağlaklar ya.

Naruto da Sarutobi ateşin iradesi diye söyler Oruçu tutar, insan gaza gelir. Anbular karşı atağa geçer. Ana karakterin önünü açar. Bir sürü seri de bir sürü örnek veririm ama ana karakter rakibi olan kişi bunu yapınca geçmiyor. Sasuke ya da Neji düşün ben seni burada tutacağım diyor çünkü naruto kazanacak. Yonkou desen ayrı saçma, mom ilk tanıtıldı psikopat acımasız kadın, şarkılı manyaklık o korku havası gitti. Boss seviye karakteri niye bu kadar karikatürize edersin ki, buna uygun durumlar olur ama hep öyle gitmez. Kaido hadi novaları ezip hapse atıyor tayfasına katıyor ya da önemsemiyor ama Mom işlerini bitirmek yerine arkasına dönüp gidiyor, kadına hasar vermişler canı yanmış, tekleyip gitse önemsemez anlarım ama law kid bunu tutmayı başarmış artık ciddi olacaksın orada ya da kid law yerde çizmeyeceksin, yere düştülerse araya tayfası girince kaçırsın onları, sırf luffy için epik ortam yaratmak için onları düşürüp sonra ayağa kaldırıp seçilmiş çocuğa atıf yapılmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık