Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038: Kid ve Law, Koca Ana'ya Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cp0 beklediğimden güçlü çıktı açıkçası. Drake'i çok zorlanmadan yenen adam zaten en kötü Yc3 seviyesine yaklaşmıştır. Daha meyvesi de çıkabilir bu adamların açıkçası. Bunun üzerine Gorosei'de ki ihtiyarlar kim bilir ne seviyede çıkacak. Ishoo gibi adamı köyünden alıp sağlam meyve ile amiral yapan hükümetin en güçlü adamları da bu seviyede çıkabilir.
 
Law, Kid vs BM savaşı nedense bana hiç savaş hissiyatı vermiyor. Off Panel ile oluşturulan bir savaş gibi geldi bana. BM, "Size bir yonkounun gücünü göstereceğim" dedi en son şimdi geldiğimiz noktada Kid ve Law'ın saf dışı kaldığını görüyoruz. BM yarım akıllısı bunları hallettiğini sanıp çatıya çıkacakken Law her zamanki gibi arkadan geçiriyor. Şu kadına +10 intelligence verin beyin fakirliğinden ölüp gidecek. Pasta krizine nasıl yakalanmadı hala aklım almıyor. Herhalde Oda bu karakteri çok fazla aptal gösterdim en iyisi bu özelliği geri alayım dedi.
 
"Ne olur Koca Ana yapma ölecekler", "yalvarıyoruz Koca Ana" diye diye Linlin'in annelik damarına dokundular. O gevşek ağız söylemlerini Linlin bir defa kabul eder bundan sonrasını def eder.
Law'ın atağından sonra Linlin fazla hasar almamış gibi hemen Kid'e laf yetiştiriyor yani o saldırıyı atlatan kişi Kid'in saldırısını rahat karşılar.
Oda saçma sapan bir mücadele çiziyor, ciddi ciddi yazacak olsam elinde kalıyor her şeyiyle. Linlin neden son vuruşu yapmıyor, onu engelleyen bir şey yok; Luffy şu an kral hakisiyle Kaido'nun darbelerinden korunuyor da Lillin'in saldırılarından bu ikili nasıl korunuyor. Yani bu kadının şöyle bir saldırısı var ya
Oda sen ne çiziyorsun Allah'ını seversen. Git bir aynaya bak, sorgula kendini. Ne bk yiyorum ben de? Adamı sinir ediyorsun, hasta etme lan beni!
 
Şu arc başındaki anketlerde hem All Cake adası öncesi BM hem de Kaido düşer diyen sayısı çok azdı. Ama aradan ortalama 5-6 sene geçince gayet normal bir hale geldi. #baydınonepiece
 
Oda bildiğin batırmış bu bölüm. Yani bölüm kötü demiyorum ama Yonkou'ların düştüğü durum içler acısı. Getireydin Beyazsakal Korsanları'nı, Sabo'yu, Kuma'yı, Hancock'u, Hasır Şapka Filosu'nu. İttifaktakilere de sırıtmayacak bir Power up'lar verirdin. Zor bela yendiğinizi gösterdin göze daha makul görünürdü. Zaten Drake ve Yamato'da saflarımıza geçmişti. Yani bölümlere bakan fanlara mantıklı bile gelirdi.

Şimdi iki imparatorun düştüğü durum hazin. Hayır millete böyle güçlendirmeler verecektin öyleyse zaman atlaması sonrası sağlam Power up'lar ve sağlam rakiplerle kapıştırarak buralara gelecektin o zaman kimse böyle eleştirmezdi. Law bu performansıyla Doflamingo'yu köpeği yapardı. Bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar gelişti. Doflamingo'yu, Luffy'le güç bela yendiler. Hadi Luffy ondan sonra ciddi dövüşler verdi onun aldığı Power up'lar abartı durmuyor. Sen ne ara uyanış yaptın da bu hale geldin. Daha 50-60 bölüm önce Tobiroppo'dan Page One'yi görünce topukluyordun. Hawkins'le kapışırken endişeliydin. Sorun aldığı Power up değil yanlış anlaşılmasın. Bu kadar kısa sürede böyle güçlendirilmesi Oda'nın sıvaması, karaktere bir şey dediğim yoktur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık