Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
An
Öyle bir şey hic bir zaman olmadı.Seride bile bir imparator vs amiral gördük.Kazanan imparator oldu üstelik,hemde yaşlı
Yapma bunu,Fuji için içten saldırıya bile gerek yok.
Wb Seride iyi gosterildigi icin Oda izleyicinin gonlunu yapmak icin yalandan vurdurdu iste. Agzindan kan getirmek mi daha buyuk bir hasar yoksa yuzunun yarisini yok etmek mi ? Kizaru ve Aokiji’ye hasar bile veremedi.
 
Tekmeyi yiyip sürgüne gönderilen reddi de gelsin ondan sonra devam edeceğim bu konuya 🤭 1v2 atıp vura vura kazanmak daha zevkli olur benim için :d
Her zaman her yerde her şekilde gel farketmez.Luffy hasarlıymış falan bu da farketmez Kaido’dan başkasından hasar almadı zaten.Şu an tam bir imparator indirmeyecek %75 hali en fazla.Böylece Shanks dövüşünün yada davy back ne haltsa zevki kaçmamış olacak.En güçlü Kaido ise onu yeniyorsun Shanks ile vs attırıp bize mi heyecanla okutacak.Ya shanks daha güçlü çıkar yada söylediğim gibi.Shanks totalde daha güçlü biraz zor çıkar bu arada.Bazı özellikleri yüksek olur o ters gelebilir kraker gibi.
Law Dressrosa'daki halinde.Bu da demektir ki Dof amiral seviyesi belli oldu.
Komik değil çünkü saldırı olmasa bile Bm ataklarına değişmeyen fiziğiyle karşı koyuyor.Kas yapmadı doriki arttırmadı falan aynı dayanıklılık.Uyanış kullanmadan Law ve Kid 2 vs 1 dalsalar Dof sendeler ama ucu ucuna kazanmış olurdu yine dressrosada.
 
Bunca yıl geçip giden tüm korsanların gerizekalı olup da yeni jenerasyonun ortalama insan zekasına sahip olması sayesinde yıllarca tek çizik almamış İmparatorlardan kan alıyor olmaları çok hoş.

"Derisi çok sağlam olduğu için dışardan vurduğumuz darbelerle ona hasar veremiyoruz"

...50 yıl sonra...

"İçten vuralım"

1000 iq 🤝
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık