Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid, Low'u falan harcar zaten yaw. Teke tek dövüşte okunmuş Wiçır yağı gibi kılıcına kroom kaplamasına izin vermezler. Rencide ederler yancıyı.
Adamın yaptığı tek şey gizlice saldırı yapmak, Kaido'ya da aynısını yapmıştı. Kid bayağı kafa atıyor hepsine, dövüşe zaten h. haki tanklayarka girdi. Kimse Law maw demesin bana.
 
İyiki de Kid oraya gitmene izin vermeyeceğiz demiş.


Spoilerı okumasam, sadece Kid yorumlarına baksam, Kid "Luffy korsanlar kralı olacak kişi!!" diye çığırmış zannedeceğim valla öyle bir hava var.

Bir cümle yorumlanırken sadece o cümleye bakılmaz ki. Karakterin geçmişi, motivasyonu falan da dikkate alınır. Yahu Kid arc başından beri yonkou alacam diye dolaşan, hadi arc başını sonunu geçtim daha birkaç bölüm önce kendisine Big Mom tarafından bizim tahtımızı almak istiyorsunuz demiş birisi. Ayrıca yonkouları ayırma fikrini ilk Kid ortaya atmışken Big Mom Kaido ile birleşmek istediğinde fikrin sahibi olan Kid'in(gerçi tamamen emin değilim ama atmamışsa bile desteklediğini hatırlıyorum aynı kapıya çıkıyor) izin vermeyeceğiz demesi çok normal değil mi? Ama hayıııııır Kid'in tek amacı Luffy'nin meşhur teke tek dövüşünü korumak : ((((



Biraz ağır konuşacağım ama ortaokulda millet birbirine laf sokardı, izleyenler de hep bir ağızdan "ooooo ne dediiiii üf üffff bu lafın altında kalacağıma ölürdüm mahvoldu bitti" şeklinde tezahurat yaparlardı ya, spoiler yorumları da bazen buna benziyor. Bölümdeki küçük ve gereksiz diyaloglardan, olaylardan olmayacak anlamlar çıkartılıp sidik yarışı için kullanılıyor.


Ulan ben normalde kasıntı atarlı giderli kaba saba karakterleri öyle pek de sevmeyem biriyim. Bana Kid savundurttunuz ya helal olsun.
 
Hiç sanmıyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar hasır şapkalara rakip olamazlar. Tayfaları da zayıf kalmaya devam edecek, sadece Killer'de iş var. Zoro, Sanji ve Yamato'yu gönder iki tayfadan birine karşı, kaptanıyla beraber harcarlar. Bunu da aşağılamak için söylemiyorum, Oda böyle çizmiş.
İkisini birden bile harcayabilirler.
 
Hiç benlik değil böyle bir şey. Yetenek yok. :dd.d Ama yapanlara ifade atıyorum. 🤣
Zaten bu bölümle yapan çok fazla. Senin yapacağın şey tadını çıkarmak bölümün ama azılı bir fan olmanı bekliyorum. Şu bölümle laf kondurtma Law'a .:D

Hala zafer sarhoşluğunda ayılması için Zoro fanlarına ihtiyacı var.Bir Zoro fanı çıkıp birşey demedi mi takip edemedim dediği an ağız tadıyla övmeye başlar. :D
Çok ılımlı yaklaşıyor. Artık bu zincirlerini kırmalı bu bölümle. :D
 
Adamlar bir şey olmamış gibi durmuyorlar can havliyle savaşıyorlar. Zoro Hakai'yi durdurdu üstüne Kaido'ya kalıcı hasar bıraktı diyen öven siz değil misiniz?
Adamlar inmiş olmaları gerekirken, yonkou da bunlar indi diye bırakırken tak diye kalkıp bulamayacakları açığı buluyorlar. Çok mantıklı. Hayalindeki yonkou dövüşü bu ise sana iyi tatmin olmalar. Aynı durumu Zoro yaşamadı diye yonkou dövüşünü beğenmediğimizi yazamayacak mıyız?

Zoro'ya gelince;
Hakai'yi durdurmadı sadece bir saniye tuttu, Kaido'ya da ciddi hasar vermedi anca küçük bir çizik attı diyen sen değildin galiba ahaha.
 
Zaten bu bölümle yapan çok fazla. Senin yapacağın şey tadını çıkarmak bölümün ama azılı bir fan olmanı bekliyorum. Şu bölümle laf kondurtma Law'a .:D
Böyle de çok göze batıyor. Hemen Law sevmeyenler açık ediyor kendini. O yorumların bozmasına izin vermemem lazım kendimi :dd.d

Bu bölümde Law'a laf atan anca ağlayandır kudurandır bu da zevk verir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık