Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya killer rakibini almışken kaptanı almayacak mı.
O değilde çatı 5lisi cidden çok özeller birde sanji işte
Luffy
Kid Law Zoro
Killer Sanji
 
Seride sadece sayılı karakterlerin kullanabildiği kral hakili saldırılar bana göre bu serinin en üst seviye saldırıları. Zoro'nun çok güçlü saldırıları zerre işlemezken King bu kral haki temelli saldırılar ile anında yenilgiyi tattı. Ope ope meyvesi her ne kadar özel bir meyve olsa da bu saldırılara Law'un dayanabilmesini mümkün görmüyorum.
Her şeye dayanmak gözüyle bakmayın. Misal Law; "aga sen beni iki kere kes, yenilmezsem ben de seni iki kere keseceğim. Yenilene kadar böyle devam" demez. Bu adamın meyvesi çok geniş kapsamlı, dövüş boyunca belki hiç hasar görmez, sürekli kaçar. Kaido dövüşünde de böyleydi. Enerjisi tam bir Law, kolay kolay hasar almıyor.
 
Bu Marco en son neredeydi ya? CP 0 ile karşılaşıp adamları paketlemesin diye saçma sapan dolaştırıyor kaç bölümdür Oda.
 
Ben şimdi anlamıyorum bu olayı biri beni aydınlatsın.Room ile yer değiştiremiyordu yonkouları hakileri çok güçlüydü ya hani derileri falan aşılamıyordu kılıçla olunca hakilerini aşıp nasıl kılıcı sokabiliyor.Hadi dicem hakileri zayıfladı peki sizin meyveleriniz gücünüzü bitiriyordu yonkouyu aşacak enerjiyi nasıl buldunuz yine? Bu adamlar şarja falan mı takılı arkadaş.Çok saçma geliyor bana.Yonkou la bu nasıl kılıcı ordan oraya sokup uzatıyorsun.
Haki dövüş kızıştıkça güçlenir diyordu rayleight
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık