Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım Big Mom Law ve Kid’in kombine atağıyla düşer. Kid’i Luffy’nin akranları arasından en büyük rakibi olarak gördüğüm için Big Mom’ın fişini o çeker diyordum ama ne mangaka karaktere öyle bi yatırım yaptı ne de karakter yüzeysellikten uzaklaşabildi. Big Mom’ın kellesi Law’un hakkıdır…
 
Hiç sanmıyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar hasır şapkalara rakip olamazlar. Tayfaları da zayıf kalmaya devam edecek, sadece Killer'de iş var. Zoro, Sanji ve Yamato'yu gönder iki tayfadan birine karşı, kaptanıyla beraber harcarlar. Bunu da aşağılamak için söylemiyorum, Oda böyle çizmiş.
Oda'ya kalmış. Tayfa olarak değil de Kaptan olarak rakip çizilmeye devam edebilirler.
 
Roger ve Wb dost yalnız. 3lü içerisinde Luffy-Law daha yakın birbirlerine. Sağ kolları ile adamları niye kıyaslıyorsun ki. Law, bu tayfasına rağmen tek başına çok iyi işler çıkardı. 3lünün tayfasını kıyaslayacaksan Kid'in tayfada çok matah bir şey değil. Killer, Zoro ile yan yana geldiğinde pek konuşulacak isim değil. Fark diyorsun ya hani sağ kollarda Killer ile Zoro arasında da dağlar dağlar var. Eeeee
Dağlar kadar yok, adamlar 1v1 dövüştüler, yakın resmedildiler.
 
BM'nin olayı belli. Doğuştan üstün fiziksel güç. Farkında olmadan kullandığı hakiler. Büyük ihtimal o yüzden bu kadar üstün gözüküyor. Çok güçlü bir meyve. Ruh muh olayları.

Yonkou'nun en güçsüzü net BM ama.

BM hiç komplike bir karakter değil. Ne yapacağı de belli değil tabi ama çatıdaki Luffy bunu yener gibi geliyor artık.
BM bence güçlü bir karakter ama klasik Shonen mantığı yüzünden en güçsüz Yonko gibi gözüküyor.
 
Zoro’da Kaido ve Big Mom gibi olağanüstü bi savunma yok ama. Dof gibi kendini iyileştirebileceği bir yeteneği de yok. Yani dövüşü kim alır bilmem ama Law Zoro’yu saldırılarında fatihin hakisi olmadan da yenebilir.
Seride sadece sayılı karakterlerin kullanabildiği kral hakili saldırılar bana göre bu serinin en üst seviye saldırıları. Zoro'nun çok güçlü saldırıları zerre işlemezken King bu kral haki temelli saldırılar ile anında yenilgiyi tattı. Ope ope meyvesi her ne kadar özel bir meyve olsa da bu saldırılara Law'un dayanabilmesini mümkün görmüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık