Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Raizo vs. Fukurokuju savaşının galibi ile Wano arcı bitecek. Raizo kaybederse işler çok kötü hal alacak. Fukurokuju gizli arc bossu. Raizo sandığımızdan güçlü çıktı adam iyi oyaladı. Zoro, Enmayı uyandırırsa ilk iş Fukurokuju ile savaşmak olacak. Fukurokuju vs Zoro savaşında gök yarılacak aynı Roger vs WB de olduğu gibi.
 
Acaba bu arctan sonra bizimkiler Sanji'nin kardeşlerini kurtarabilmek için Tüm Kek Adası'na gider mi diye merak ediyorum.Çünkü bu sayıyla birlikte bunun yolu yapıldı gibi.Bu sayıyla birlikte Koca Ana'nın düşmesi bir iki arc içinde gerçekleşecek gibi.
Katakuri düşmeden önce Luffy ona söylediği gibi bir kez daha WCİ'a gitse hoş olurdu ama Big Mom dönmezse artık bizim tayfa için çocuk oyuncağı olur. Big Mom dönerse bile bu saatten sonra tayfa oraya ön kapıdan girer yıkar çıkar... Sanji'nin haberi olsa tek başına da olsa kurtarmaya gider, belki Germa ile de gider...Son ihtimal de kardeşlerinin kendi firar etmesi. Mangaka sadece Zoro'yu ve Sanji'yi gönderse de hoş olurdu.
 
Çok boş vaktim var. Wpden tüm dostlara saçmaladim birazda buraya saçmalayalim.

Kaido luffy dövüşü tam gaz devam eder,kaido wb roger gibi bir ölüm aramakta olduğu için dofunda yardimiyla bir ordu kurmak ve arzuladiği ölüme yaklaşmak istemektedir dövüş tam gaz devam eder ve eninde sonunda bir şekilde luffy kaidoyu mağlup etmeye çok yaklaşir,bu sirada denizciler cp0 verdiği bilgiyle tüm güçleriyle wanoya doğru yola çikarlar 3 amiral hatta sakazuikide gelir ryokogyuyu ilk defa burda görürüz.( Tabi daha yoldalar) bm tarafinda ise big mom farkli bir forma girmiş adeta çildirmiştir. Law ve kid daha fazla dayanamayacak seviyeye gelmiştir, luffy kaidoya şaçma salak herzamanki şeylerini söyler ölüm özlenirmi diyeceksiniz elbette özlenir allah onunda hayirlisini versin gibi zeki müren vari laflarla kaidoyu kendine hayran birakir son hamleyi yapmak için ikiside ileri atilir bu sirada araya shanks girer, ikisinide ayirir shanks aslinda kaidonun dümya hükümetini devirmek için birçok güçlü müttefiğe ihtiyaci olduğunun bilincindedir kaido bu güçlerden biridir,hatta kaido wb marineforda saldirdiğinda shanks önünü kesip beklenen savaşin gelmediğini söyleyip kaidoyu ikna etmeyi başarir çok hizli ve yarasiz şekilde mf gelmesinide bu şekilde açiklayabiliriz.shanks kaidoya döner ve zamanin geldiğini söyler, kaido luffye kk olmak isteyip istemediğini sorar ve bu dövüşü daha sonra halletmesi gerektiğini artik wanoyla işinin olmadiğini yamatoyu yanina almasini ister luffy bunu kabul eder ve kaidonun yanindan yürür bu sirada big mom tam son hanleyi yapacakken ryokogu ortaya çikar ve yarali vbye saldirir kid law big mom doğrulur ortam çok gergindir kim kime dum duma denizciler harekete geçmiştir,bir yandanda kaido beklenen zamanin geldiğini tayfasina iletir savaşabilicekler çoktan savaşmaya başlamiştir bile luffy bir iki adim attiktan sonra yere yiğilir yamato bu sirada ordadir onu alip burdan uzaklaşmasini söyler ayni anda denizciler ve dünya hükümeti güçleri bölünmesini firsat bilen devrimciler harekete geçer esir olan saboyu alip yenilgi alarak burdan ayrilirlar burayi uzun tutamam saçmalamaninda bi siniri var okadar yazamam şimdi akainu denizcilere önderlik etmektedir.shanksa tamda beklediğimiz gibi oldu hain shanks der yada onun gibi birşey ama shanks hain değildir asil ihaneti denizciler tüm gücünü tamamen diş dünyadam uzak olan tam istediğimiz yer olan wanoya getirmekle yaptiniz der bunun için yaşlilari ikna eder savaş kiyamet tufan derken kaido hakki rahmetine kavuşur ama denizciler dünya hükümetinden destek talebine karşilik vererek güçlerinin yarisini oraya kaydirirlar bu sayede shanks ve lufyler kazanir. Bigmomda ölsünmü onuda öldüriyimmi öldürdüm gitti...
 
Marco olayı yalan çıktı anlaşılan.

Zoro, İskeletor karşısında ''yapma dur'' diye yalvarıyormuş. :ehe:

Kid ve Law'ın tayfaları ezik falan diyorlardı, ezik olmasına ezikte onlara bir bakıma zaman kazandırdılar. Rayleigh bu Law'ın ve Kid'in tayfasını Kral Haki ile bayıltamamıştı, sadece Sachi kısa süreli sersemlemişti. Big mom'ın Kral Haki kullanması da onları bayıltmadığı için en azından kısa bir süre kazandırdılar. Big mom onlara yaptığı atağı tekrar Kid ve Law'a yapsa belki işleri tamamen bitecekti. Bu Kid ile Law'da bunca atak sonrasında savaşın ardından baya acı çekecektir, Zoro kadar hasar almış olmaları lazım bunların. Big mom'ın saldırıları King'in saldırılarında bariz daha güçlüdür.
 
Ya Zoro hayal görüyor ya da gerçekten birisi var orada zoronun canını alıyor ya da zoro aslında uyanmadı. Şuan ölüm meleği geldi ve canını alıyor.
 
Ya Zoro hayal görüyor ya da gerçekten birisi var orada zoronun canını alıyor ya da zoro aslında uyanmadı. Şuan ölüm meleği geldi ve canını alıyor.
Başta hayal sanıyordum, Chopper bunu iyileştirecek öyle düzelecek diye ama olay yerine Franky de geliyor. Franky gelecekse fight olabilir ama şu noktada yeni bir fight çıkacağından da şüpheliyim.
 
Ya bir Law'a bak bir de Kid'e hala demir toplayıp vuruyor haahahahahajahahshsflg. Haki eklesene şuna be adam. Law ve Kid'in alabiliceğini hiç sanmıyorum bu arada. Adamlar zaten Bm'yle kazanmak için değil durdurmak için dövüşüyorlar kendi ağızlarıyla dediler. Ayrıca kendi oğlunun bile ruhunu çeken kadın Law ve Kid'i öldürücekken vurmayı kesiyor işe bak ya...
 
On sefer alt ettiğin adama kaybetmekte Op klasiği oldu. E kardeşim eskiler öldürmüyordu tamam ama Mama ve Kaido'dan bahsediyoruz. Denizlerdeki en zalim, acımasız korsanlar değilmi bunlar?

Neyse onlar da Chopper kıvamına geldi...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık