Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Gol D. Roger & Silvers Rayleigh vs. Amiraller

Kim kazanır


  • Kullanılan toplam oy
    296
Akainu vs Luffy dövüşü kaçınılmaz benim açımdan. Balıkadam adasında Teach'le birlikte gosterildiklerinden bu yana Luffy'nin bu ikisiyle karşılaşacagi kesin. Bu açıdan Kaido'dan ve Luffy'nin gelecek arc'daki rakibinden(Kendisi değilse) daha güçlü olacak. Ben düşüncem Prime Sengoku'dan bir tık daha güçlü olur. Bu da onu Roger'ın falan üzerine koyar.
 
Akainu vs Luffy dövüşü kaçınılmaz benim açımdan. Balıkadam adasında Teach'le birlikte gosterildiklerinden bu yana Luffy'nin bu ikisiyle karşılaşacagi kesin. Bu açıdan Kaido'dan ve Luffy'nin gelecek arc'daki rakibinden(Kendisi değilse) daha güçlü olacak. Ben düşüncem Prime Sengoku'dan bir tık daha güçlü olur. Bu da onu Roger'ın falan üzerine koyar.
Seri sonuna geliyoruz artık. Sonraki düşman daha güçlü olmak zorunda değil. Luffy Korsanlar Kralı olacak artık zorlanması gerekmiyor.
 
3 amirali rahat alırlar. 4 amiral başka mevzu, yenme ihtimalleri hala var ama amirallerde kral haki ve kullanımını görürsek imkansız olur. Sadece birinde görürsek iki tarafta komple mefta olur. Amirallerde kral haki olmadığı takdirde çok yüksek zorlukla ve yaralarla alırlar.
 
Rüyalar alemindesin Yontoryu'cum.

Konuya gelecek olursak..

1 yonkou=1.7 amiral
1 kk= 2.5 amiral oranından gidersek Roger tarafı 4.2 amiral tarafı 4 ediyor. Hadi 0.1 de benden amirallere hediye olsun Roger tarafı 4.1 ile kazanır :)
Kısa bir bağlantı kuracağım. Roger ve Primebeard'e denk. Yaşlı Wb ise en güçlü amiral olan Akainu'ya 2 yumruk atıyor ve Akainu anlık k.o oluyor. Evet, k.o oluyor. Geri dönüyor falan diye bilirsiniz ama anlık dedim gördüğünüz gibi. Akainu dünyanın merkezine gitmese Wb çok rahat Akainu'ya vurabilirdi. Akainu kalkamıyordu ayağa hatırlıyorsanız. Ayrıca meydan savaşı olması Wb'ye çok daha büyük dezavantaj sağlıyor. Akainu iyi haki kullananlar hariç kimseden etkilenmiyor. Hatta büyük ihtimalle ileri gözlemi sayesinde haki kullanıcıları bile zar zor vurabiliyor (Marco ve Vista olayı.). Wb ise herhangi bir denizci askerinin silahından bile hasar alabilecek durumda. Wb'nin dezavantajlı olduğunu söyleyebiliriz. Kısacası yaşlı, hasta Wb bi' amiral eder diye düşünüyorum. Peki neden buraya geldim? Çünkü Primebeard ile bağlantı kuracağım. Primebeard'ın Mf Wb'ye göre ne fazlalığı var sayalım:
1-Silahlanma hakisi
2-İleri seviye kral hakisi (İleri kral hakisi olmadan amiral eden biri bununla beraber amiral falan dinlemez. Luffy sağ kol-amiral arası iken bile bir anda yonko seviyesine tırmandı.)
3-Gözlem hakisi (Wb az gözlem kullansa yüzünün yarısını falan kaptırmazdı büyük ihtimalle.)
4-Daha hızlı.
5-Daha iyi bir deri ve çok daha fazla fiziksel güç.
6-Meyvesini daha rahat kullanırdı büyük ihtimalle.
7-Dayanıklılığı hasta değilken ve daha gençken elbet çok daha fazla olacaktır.
8-Bisentosuna kral haki basardı büyük ihtimalle kim bilir? Deprem ekleyebiliyordu sanırım bisentoya. Kombolarsa çıkan hasarı hayal edin.

Yani bence Prime Wb 2 amirali alır 3.'ye de hasar verir. Roger'ın da hasta haliyle denk gittiğini düşünürsek Prime Roger da 2 amirali alır 3'e hasar verir diyebiliriz.

Bakalım Kara Kral Prime halinde ne seviyededir?
Sabaody'de yaşlı haliyle hızıyla ön planda olan Kizaru ile karşılaşıyor. Yaşlı olması hızlı birine karşı elbet dezavantajdır. Her neyse bunu görmezden gelsek bile Ray'in biraz daha genç olsa Hasır Şapka'lara aynı zamanda yardım edebileceğini söylediğini biliyoruz. Ayrıca Ray kılıç tutalı bir süre oldu da diyor. Savaşmayı çoktan bıraktığını söyleyebiliriz.
Ayrıca animedekinin aksine Rayleigh'in daha normal karşıladığını fark ettim Kizaru'nun gücünü. Ayrıca yavaşladığını söyleyen Rayleigh Kizaru ile kapışıyorsa Prime hali hız olarak diğer 3 amirale rahatça üstünlük kurar diyebiliriz.
Kral haki eklemesini ve ekstra hızını da katarsak 1 amirali alıp birine de hasar vereceğini düşünüyorum.

Yani her şey son amiralin ikisinden aldığı hasarla düşüp düşmeyeceğine bağlı. Amiraller de alabilir tabii ama ben Korsan Kral ve ortağının en sonunda kazanacağını düşünüyorum. Onlar da kalkamaz o ayrı.
Tamamen aynı oranı kurmuştum :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık