Destekçiniz reis. Bazen dozu kaçırıyon amiraller konusunda ama olsunBeni üye oldum olalı troll ilan ediyorlar. Nedense Amiraller ve Mihawk hakkındaki her anket savunduğum doğrultuda değişti geçen yıllarda. Bakalım ne olacak iddialarımız.
Destekçiniz reis. Bazen dozu kaçırıyon amiraller konusunda ama olsunBeni üye oldum olalı troll ilan ediyorlar. Nedense Amiraller ve Mihawk hakkındaki her anket savunduğum doğrultuda değişti geçen yıllarda. Bakalım ne olacak iddialarımız.
Bm'yi tutsa bile o 3'ü boş kalıyor . Aynı şey. Toplamda bir şey değişmiyor yani.Aynen Bm varken kesin onları tutmuştur. Aralarında paylaştılar işte Xebec vs Roger Wb vs Garp Bm vs Ray diye. Sengoku var mıydı o dövüşte hatırlamıyorum ama daha denizci illa ki gelmiştir.
Roger vs Xebec Wb vs Garp Ray vs Bm Gaban vs Kaido Sengoku vs Shiki olsa gayet mantıklı olur. Geri kalan da diğer denizcilerle vs atar.Bm'yi tutsa bile o 3'ü boş kalıyor . Aynı şey. Toplamda bir şey değişmiyor yani.
Sengoku yok diye biliyorum. Yani Garp ve Roger her türlü üstün bir feat gösteriyor. Ayrıca koramiraller bile o seviye bir savaşta bir şey yapamaz bence.Roger vs Xebec Wb vs Garp Ray vs Bm Gaban vs Kaido Sengoku vs Shiki olsa gayet mantıklı olur. Geri kalan da diğer denizcilerle vs atar.
Tsuru'yu unutmuşum o da Silver Axe 3lüsüyle kapışır. Hani Sengoku yoksa bir tek Shiki boşta kalıyor. Garp yanındaki adam da olabilir belki dövüşte.Sengoku yok diye biliyorum. Yani Garp ve Roger her türlü üstün bir feat gösteriyor. Ayrıca koramiraller bile o seviye bir savaşta bir şey yapamaz bence.
Tsuru bence 1-2 tanesini alır. O 3'lü fazla gelebilir. Hem Shiki de dengeyi bayağı değiştirebilecek güçte bir adam.Tsuru'yu unutmuşum o da Silver Axe 3lüsüyle kapışır. Hani Sengoku yoksa bir tek Shiki boşta kalıyor. Garp yanındaki adam da olabilir belki dövüşte.
Meyve yememiş cart curt olabilir Shiki o zamanlar yaşını bilmiyoruz. 40 sene mi ne öncesi zaten karakterlerin nerdeyse tamamı prime değil. Kaido 19 yaşında.Tsuru bence 1-2 tanesini alır. O 3'lü fazla gelebilir. Hem Shiki de dengeyi bayağı değiştirebilecek güçte bir adam.
Hepsi prime olsa zaten Garp Roger falan kalmazdı orada. Yani bilemiyorum. Birilerini ekleyince dengeleniyor anca. Keşke detaylıca okuyabilsek.Meyve yememiş cart curt olabilir Shiki o zamanlar yaşını bilmiyoruz. 40 sene mi ne öncesi zaten karakterlerin nerdeyse tamamı prime değil. Kaido 19 yaşında.
Kaido ve Shiki'de koramiral Kuzan'a kalmıştır. Malum Garp'ın adamıydı. Kesin peşinden gelmiştir KuzanAynen Bm varken kesin onları tutmuştur. Aralarında paylaştılar işte Xebec vs Roger Wb vs Garp Bm vs Ray diye. Sengoku var mıydı o dövüşte hatırlamıyorum ama daha denizci illa ki gelmiştir.
Ha doğru ya onlar da vardı. Olmadı Gaban Kaido'yu dövmüştür Kuzan'la beraber Shiki'ye girişmişlerdirKaido ve Shiki'de koramiral Kuzan'a kalmıştır. Malum Garp'ın adamıydı. Kesin peşinden gelmiştir Kuzan