Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Crocodile vs. Canavar Korsanları

Nereye Kadar Gidebilir?


  • Kullanılan toplam oy
    130
Valla tek tek araştırma yapamicam, vaktim yok. Daha önce bol bol paylaşıldı zaten burada resimlerle.

Aklımda olanlar wb korsanları, Luffy, Jinbe, Buggy, Ivankov, Robin vs. Kalanları tamamlayan çıkar illaki.
Hahahah yav valla nasıl hikaye anlatıyorsun bilmiyorum ama Crocodile tek başına yanına sadece Daz ile savaşa gelmiş adam. Dediğin kişilerin hepsiyle de düşman hiçbiriyle ittifak ya da yakınlığı yok. Bu adam savaşta ne yapmak istiyorsa yaptı ve bunu yaparken ne birine güvenerek yaptı ne de birinin arkasına saklanarak. Dediğim gibi karakteri sevmiyorsun ama bari sallamasyon yorumalar yapma yahu... :D
 
King hariç alır gibi Queen’den emin değilim ama gevşek olduğu için yenebilir. King’i de mevkisinden dolayı yenemez dedim. Sonuçta Yonkou sağ kolu yeniversin Croco’yu bir zahmet. King’de Queen’de yonkou komutanlığı için yetersizler bana göre bir marco’ya katakuri’ye bak bir bunlara. Gerçi kaido’da zayıf bana göre bir tek fiziksel gücü var. Meyvesi çöp şu ana kadar. Ejderha’ya dönüşünce bir halta yaramıyor boşuna yemiş meyveyi.
 
Deri dayanıklılığıyla övünen rakiplere karşı meyvesinin kurutma gücü avantaj sağlar. Ama bu avantajın yc3 aldıracağını sanmam.

who’s who’dan emin olamadım. Garanti olsun diye jack’te kalır dedim. Vista’nın mihawk tuttuğu, luffy’nin buddha sengoku tankladığı savaşta croc’un yaptıkları normal duruyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık