Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu meyve mevzusu kafa karıştırıcı gerçekten. Gorosei'lerin tepkilerine baktım da panelin en sağında bir küçücük panel var orada havaya doğru bir şey uçuyor ama tam olarak ne olduğunu anlayamadım. Biri haber getiriyor galiba. Bir meyvenin uyandığını duymuşta yüzyıllardır uyanmadı demişler gibi bir sekans var. Tabi meyve hakkında konuşuyorlar ve o meyvenin yüzyıllardır uyanmadığını söylüyorlar ve endişelerinin meyvenin uyanması halinde neler olacağı konusu da olabilir. Tama'nın meyvesi olması durumunu tamamen eliyorum çünkü CP0 üyeleri taraf değiştiren kişilere dikkat çekerken bunun bir meyve yüzünden olduğunu düşündüren hiçbir panel yoktur. Geriye şu anda Wano'da olan dört meyve kalıyor. Birincisi ve en önemlisi olan Ope Ope, ikincisi Gomu Gomu, üçüncüsü Kid'in meyvesi ve son olarak da Yamato'nun meyvesi.

Kaido'nun, Yamato'nun meyvesi için "Wano'nun koruyucu tanrısı" demişti. Dünya Hükümeti, Wano'ya saldırdığı zaman bu meyveyi kullanan biri tarafından durdurulmuş olma ihtimali yüksek. Kaido'nun meyvesini klonlamaya çalıştıklarını düşünürsek buradan Kaido'nun meyvesinin çıkma olasılığı da epeyi artıyor.
 
Mıknatısa dönme olayını fazla küçümsüyorsunuz belliki demirler inanılmaz şiddetli bir şekilde bigmomoma doğru gitmiş zaten yaklaştıkça dahada şiddetli çarpar lawında tepkisinden anlaşılacağı üzere güçlü bir saldırı bu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık