Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Issho vs. Jack

Kim kazanır ?

  • Issho

    Kullanılan: 158 88.8%
  • Jack

    Kullanılan: 18 10.1%
  • Yenişemezler

    Kullanılan: 2 1.1%

  • Kullanılan toplam oy
    178
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşım bir hikaye okuyoruz burada. Hikayenin kahramanı kim? Luffy. O dururken başkası mı kahraman olacak? Bu arc içerisine bir amiral koymak ve bir şey yaptırmamak yazarın suçudur.

Dediğine bakarsak Luffy üç amiralin önüne atladı ve oradan geçti? Ne oldu babacım üç amiral daha doğru düzgün güçlenmemiş Luffy'i indiremedi? Madem o kadar güçlüsün Necmettin Batırel hocamın doları inerken seslendirdiği şekilde şakkadanak indirsene Luffy'i iş uzamasın. Noldu Luffy oradan geçti ve gitti. Neden? Olması gerekiyordu çünkü. Bu bir hikaye. Stan Lee nin hangi kahraman daha güçlü sorusuna verdiği cevap gibi 'çizer hagisinin daha güçlü olmasını istiyorsa o.' Nokta.
Ben genel itibariyla karakterin salak olduğundan bahsediyorum ve işlenen tek amiral bu.

Yaptıklarıyle ilgili üç dakika fikir yürütünce saçmalık kotam doluyor. Amiralcilerin bu adamı görüp amiraller işlenmesin diye ağlaması lazım sabah akşam başlarına ne gelecek haberleri yok :ehe:
 
Garpta zamanında amiral teklifi almıştı reddetti. Amiral>Koramiral denkleminden yürüyerek Garp o seviyenin adamı diyemeyiz, demeyiz daha doğrusu.
Garp bir istisna zaten.Amiraller kutsal ejderlerin emrinde olduğu için amiral olmayı kabul etmiyor zaten.Yoksa amirallerin hepsinden çok daha güçlü zaten.



Bu herif o kadar güçlü olmalı ki Akainu bu adamı direk amiral yapmış
Çok güçlü olduğu kesin zaten dediğin gibi.


kör olmasından dolayı sanırım üstün gözlem hakisine sahip
Kesinlikle katılıyorum.Seride gördüğümüz en iyi gözlem kullanıcıları arasında kendisi.

Ben Saka'dan güçsüz olacağını düşünüyorum aradaki farkı zaman gösterecektir bakalım ama.
 
Soru: Dressrosa arkını seviyorum ve tekrar tekrar yeniden okuyorum fakat yeterince anlamadığım bir şey var. 788. bölümde Viola ve Doflamingo karşı karşıyayken neden birbirlerine "Doffy" ve "Violet" şeklinde hitap ediyorlar? O sırada akıllarından geçen ne?
Oda: Aslında bunun arkasında derin bir mana var ama korkarım ki sana söyleyemem. Gerçi bu konudan editörüme bahsettim. One Piece'in shonen bir manga olduğunu göz önüne alırsak bu yetişkin kitleye yönelik bir bilgi olduğundan bunu gizlemek istiyorum. Dressrosa gerçekten tutkulu bir ülke.
 
Rosa'da tutku var, kadınlar sevdiği erkeği vuruyor vb. Doffy o kadar refah seviyesini yükseltmiş ki millet sapıtmış.
Violet olayını biliyorum, zaten az yazmadık kendisini yamadı diye. Burada sarkma görmedim.
Aga siz ciddi ciddi Violet babası ölümü değil mi belli değilken ablasının katiliyle, hayatlarını cehenneme çeviren adamla seks yaptı diyorsanız tartışmayalım hiç.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık