Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037: Sekiz Trigramlı Sarhoş Ejderha

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 45 15.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmkansız, Ope Ope'yi kullanan biri var geçmişte ve çok iyi bir kullanıcıymış bu kişi...
Bununla beraber 5 Kadim ''O meyve bizim için bile efsaneden ibaret'' tarzında konuşuyorlar. Law'ın meyveye 5 Milyar verecekti bunlar... :D
Öyle olsa böyle konuşmazlardı.
Bu söylediklerin hiç bir şeyi değiştirmez. Bu konuşmanın Law'ın meyveyi uyandırmasının hemen akabinde olması, manidar. Ayrıca bildiğimiz meyveler arasında grosei'de bu etkiyi oluşturabilecek başka bir meyve yok ve ölümsüzlük bahşettiği sadece bir efsane olabilir, gerçekliğinden şüphe edilen belki bir kişiyi ölümsüz yapabilmiş bir meyvedir falan... bunun dışında Belki lastik meyvesidir. :D
 
Hiç alakası yok. CP9'un en değerli üyesi öyle ki Lucci ile aynı seviye görülüyormuş. O kadar basit bir meyveyse niye Dünya Hükümeti bu kadar önemli bir ajanı 250 Milyonluk bir meyve için harcasın. Kaldı ki Luffy iki yıldır korsan olarak anılıyor. O da zaman atlaması sırasında Korsanlık bile yapmadılar.Luffy'nin toplasan yaptığı korsanlık bir yıl bile olmamıştır. Marinford savaşında gayet de öldürülmeye çalışıldı. Hatta Haoshoku Haki kullanıcısı olduğu anlaşılınca gücü daha fazla korkutur oldu ve önünde Ace dururken Luffy'yi öldürmeye çalıştığını gördün Shanks gelip kurtardıktan sonra bile Kuzan ve Borsalino arkasından saldırmaya devam ettiler.

Dünya Hükümeti'nin bildiği şeyleri o aptal amirallerin bildiğini hiç sanmıyorum. Dünya Hükümeti, donanmadan gizli işler tutuyor. Doflamingo konusunda Gorosei ile Akainu'nun yaşadığı tartışmayı hatırla. Buna Drake'de şahit oldu. Hatta şu anda CP0'nun lideri tarafından saldırıya uğradı ve kalbinde kocaman bir delik var. Hawkins'in yaşama şansı %1 dediği kişi malesef Drake'miş.

Gorosei'nin anladığı bir olay yoktur. Sadece meyvenin efsane olduğundan ve yüzyıllardır uyanmadığından bahsediyorlar.
Genel olarak katılmıyorum. Lucciyle aynı potansiyeli olduğuna inanılan demek daha doğru olur çünkü olayın üstünden 16 17 sene gecmis lucci 30 yaşında meyvenin bize gösterildiği yıllarda lucciyi sadece potansiyeli yüksek öğrenci olarak görüyorlardi .marinford savaşında tüm korsanlar öldürülmeye çalışıldı luffy'e ekstra odaklanilmasinin sebebi dragonun oğlu olmasi, ace'nin yeminli kardeşi olması ve potansiyelli olması o kadar . Şöyle düşün adını değiştirecek kadar korktukları bir meyve hakkında bilgi sahibi olmamalarının ihtimali yok ve diyorsun ya 2 sene eğitim gördü vs o 2 senede sadece adını kullanan adam bile 100lerce korsan buldu takipçi olacak yani aşırı ünlü 3 senedir . Yanlis hatırlamıyorsam da evet esnedi bu gerçek luffy gibi sahnelerde vardı emin değilim. E shanksta bu meyvenin önemini biliyordur ortada bırakmaz o bıraksa tayfansan birileri kaptan napıyon vs der uyarır korur kollar vs . Rob lucci iyidir hoştur ama onunla kiyaslandigini söyleyen adamı da Shanksla kıyaslamam hatta 10 tane lucciyi yine Shanksla kıyaslamam . Hawkins bu savaşı kazanma ihtimaliniz de %1 den az dedi adamın seri de 3 4 tane yüzde verdiği önemli sahne var 2 si tutmadi cokta inanmamak lazim :) . Kısaca o meyve lastik meyvesi ise inanılmaz saçma olur .
 
İmkansız, Ope Ope'yi kullanan biri var geçmişte ve çok iyi bir kullanıcıymış bu kişi...
Bununla beraber 5 Kadim ''O meyve bizim için bile efsaneden ibaret'' tarzında konuşuyorlar. Law'ın meyveye 5 Milyar verecekti bunlar... :D
Öyle olsa böyle konuşmazlardı.
Big Mom'ın bile 4.3m beri ettiği bu dünyada efsane dedikleri meyve 5m beriden fazla etmeleri. Değer bile biçilememeli.:ehe:
 
Aslında meyveler kendilerine yüklenen misyonları gerçek kılıyormuş. Adı değiştirilince gerçek potansiyeli de kayıplara karışmış ve onun yerine komadan çıkınca farklı bir dil konuşan biri gibi yepyeni bir güç barındırmaya başlamış ama tabii tüm dillerin birbiriyle bağlantısı olduğu ve adı gizlense bile aynı dil ailesine mensup olduğu için de algısı değişen güçle gerçekte olan güç arasında çok da bir fark yokmuş da mışmış da mişmiş.
 
Meyvenin uyanmış olmasından bahsedilmiyor, uyanma ihtimalinden bahsediliyor. Hatta pos bıyıklı bu ihtimalin gerçekleşmesi bizim için bile efsane olurdu diyor.
 
Gizemli Meyve ilk duyuşta Ope-Ope gibi gelse de bence Gomu Gomu meyvesi, özellikle bu konu konuşulurken Zunisha'nın çıkması bana öyle hissettirdi. Muhtemelen Luffy'nin sırtlandığı irade'ler ve gaip gücü D.'den ziyade meyvesiyle de alakalı olabilir. Lastik meyvesi başından beri güç olarak orta seviye izlenimi versede. Shanks'ta olması bana hep Roger yada Joy Boy'un meyvesi olabileceği için manevi değeri vardır izlenimi vermişti ancak denizcilerden özellikle çalınması meyveyi daha da değerli etmişti gözümde. Uyanmış lastik meyvesi muhtemelen baya OP bir güce ve ismi gizlenen gücüne ulaşıyor. Luffy galibiyeti G5'ten ziyade uyanmış meyvesiyle alacak bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık