Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Beyazsakal Korsanları vs. Kaido & Charlotte Linlin İttifakı

Beyazsakal mı ? Canavar Kardeşler mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    124
Evet karşıda iki yonkou var lakin karşılarında da Oden gibi yonkou seviyesinde bi azman var. Enmayı 8 yaşında eline almış ileri seviye kral haki kullanıcısı, Beyazsakal ve Roger ile maceradan maceraya atlamış, genç Kaidoyu hile karışmasa öldürecek olan Oden. Newgate Kaidoyu Oden Linlini alırdı. Tek sıkıntı komutanlar. Komutan tarafında özellikle Katakuri düşündürüyor.
 
Üleeeeee bileydim yazmazdım. Bence sen beni engelle. Bu tarz şeylere takılmam ben. Ne kadar yüzeysel de yazsan gerilmeni istemem açıkçası. Hoşçakal değişkenmadde :)
Neyi yazmazdın derbi samuray sanki yaptıgın istisna bir şeydide ben cok abattım.Sen neye takılırsın bilmem ama boş boş takıldıgın her halinden belli alısık oldugun forum yavsaklıgında degilde insan gibi yazarsam belki fark eder dedim sen bir özel mesajdan pardon yazmayı kendi müthis karizmana yedirmedin .Ne yazdıgının farkındamısın ''bir eli işte bir eli oynaşta '' bunun latifesimi olur hadi olsun tamam ben kabul ettimde hala ara sıra vakit buldukca kafa dagıtmaya giriyorum sen elinde hassas teraziyle hep burdasın ve hiç cekinmeden hakaret etmekten keyif alıyorsun beni geren bu oldu. Engellemiycem bakma ugrasıcam yazdıgıma kinci biri değilim , vaktim yok sen dalgana bak güzel dostum .
 
Yine de madem böyle bir eşleşme yaptın o halde Yonkou'lar demek istiyorum. Yani orada Katakuri gibi bir deha varken mücadelenin ne şekilde sonuçlanacağı ortada. Zaten Big Mom ve Kaido da dahil herkes en güçlü hallerindelermiş. WB ne kadar serinin en güçlü yerinden biri olsa da ne Kaido'yu ne de Big Mom'u öyle kolay indiremez. Çok yüksek zorlukla alır. Big Mom, Oden'i paspas eder.
Koyu siyah yerde müthiş bir kalkışla yarışa en önde giriş yapıp, Kırmızı yerde ibretlik kaza yapmışsın araba perte çıkmış... Kaido ve Linlin en tepe karakterlerden olduğu için zirve Wbye bile kolay inmeyecek yorumu güzel eyvallah. Sonra direkt Linlin, Odeni paspas eder nasıl bir giriştir. İki yorumu ayrı ayrı önüme sunsalar farklı kişiler yazdı sanarım. Kendi sağlamanı yıkmışsın.
 
Jozu, Queeni döve döve bitkisel hayata geçirir.
Jozu, Queeni döve döve komalık eder.
Jozu, Queeni döve döve parkinson eder.

Gerilerileri iyi yazmışsın aşağı yukarı bende böyle düşünüyorum.


Oden, Katayla ne yapıyor la öyle asdasdas.. Wb tarafı kaybetsin diye muhabbet mi ediyor Kata'yla :flaugh:
Queen en güçlü sol kol. Marco bile ciddi hasar veremiyordu buna. Görünmez olur çalar kafasına lazeri.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık