Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Beyazsakal Korsanları vs. Kaido & Charlotte Linlin İttifakı

Beyazsakal mı ? Canavar Kardeşler mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    124
Etiketler bile yanlı.
Hepsi değil...

Çok iyi baba yazmadım.. yetimlerin babası yazdım, çok kötü anne yazmadım evlat katili anne yazdım. Hepsi birer durum tespiti.

En güçlü insan ünvanı varken uyduruk bir en güçlü ünvanı ortaya çıkıyor bu en güçlünün sağ kolu Marcoyken ve kendisi Mavi ateşleri olan bir anka kuşuyken, Kaido'nun adamı Marco gibi kuş ve ateşli bir yetenği çıkıyor. Hepsi birer durum tespiti 🤣
 
Şu resimi görünce farkettim. Orjinal konuda Doflamingo ve Jimbei'de vardı. Kopyala yapıştır yaparken o kısmı alamadım galiba... Bu arada şu tayfaya baksana üfff...
 
WB vs Kaido.. WB
Oden vs BM.. BM
Teach vs Katakuri... Teach
Marco vs King.. Marco
Jozu vs Queen..Queen
Portgas D. Ace vs Smoothie..Ace
Vista vs Cracker...Cracker
Inuarashi vs Perospero..İnu
Nekomamushi vs Jack.... Jack

Baya uğraştım kafamda. Eşleşmeyi nasıl yaparsam yapıyım farketmiyor kazanan: Whitebeard.

Yami Teach tüm komutanlara karşı kazanır.(Beckman'ı bilemem) .
 
BM - Kaido vs WB
Teach vs King
Oden vs Kata

BM ve Kaido, WB'yi aldıktan sonra diğerlerine yardıma giderler. King ile Kata da o kadar kolay yenilmez zaten. Zamana oynarlarsa BM - Kaido tarafı alır.
 
Konuda yazıyır okuyalım lütfen... Zaten kısacık metin. Teach yami meyvesine sahip tek meyveli atlama öncesi hali yani.

Inu ve Neko sen kafanda istediğin kurguyu yap. Oradan kim galip çıkarsa çıksın zaten, üst seviye karakterler yoldan geçerken alır... Çok farketmez. Bir kere bu adamlar birbirlerini 5gün tutuyordu sabah akşam dinlenme olsada... Geceye kadar tutup gece sulong açar en kötü.
Kusuruma bakma ben direk eşleşmelerden başladım ve eşleşmelerin altındaki yoruma baktım üstünde yazana bakmadım.

Yine de madem böyle bir eşleşme yaptın o halde Yonkou'lar demek istiyorum. Yani orada Katakuri gibi bir deha varken mücadelenin ne şekilde sonuçlanacağı ortada. Zaten Big Mom ve Kaido da dahil herkes en güçlü hallerindelermiş. WB ne kadar serinin en güçlülerinden biri olsa da ne Kaido'yu ne de Big Mom'u öyle kolay indiremez. Çok yüksek zorlukla alır en fazla. Big Mom, Oden'i paspas eder. Katakuri, Karasakal'ı hiç eder. Marco vs King çok uzun soluklu bir mücadele olur diye düşünüyorum. Ace, Smoothie'yi yenebilir. Queen'in, Jozu'yu alacağını düşünüyorum çünkü Jozu'ya göre çok daha yönlü bir güce sahip. Cracker önce Vista'yı alır sonra bisküvileriyle diğer mücadelelere etki bile eder. Perospero, Nekomamushi'yi teke tekte indirir çünkü meyve gücü hem savunma hem saldırı yeteneği sağlıyor ve Neko yakın dövüş mücadele eden biri olduğu için Perospero'nun daha şanslı olduğunu düşünüyorum. İnuarashi vs Jack mücadelesi eğer geceye kadar sürerse ve o anda dolunay olursa ibre İnu'ya kayar yoksa eğer Jack alır diye düşünüyorum.
 
Jozu vs Queen..Queen
Jozu, Queeni döve döve bitkisel hayata geçirir.
Jozu, Queeni döve döve komalık eder.
Jozu, Queeni döve döve parkinson eder.

Gerilerileri iyi yazmışsın aşağı yukarı bende böyle düşünüyorum.

BM - Kaido vs WB
Teach vs King
Oden vs Kata

BM ve Kaido, WB'yi aldıktan sonra diğerlerine yardıma giderler. King ile Kata da o kadar kolay yenilmez zaten. Zamana oynarlarsa BM - Kaido tarafı alır.
Oden, Katayla ne yapıyor la öyle asdasdas.. Wb tarafı kaybetsin diye muhabbet mi ediyor Kata'yla :flaugh:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık