Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Beyazsakal Korsanları vs. Kaido & Charlotte Linlin İttifakı

Beyazsakal mı ? Canavar Kardeşler mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    124
Ace bile sağlıklı yaşlı Beyazsakal'ın elini yakabiliyorken, ondan çok daha kuvvetli olan Karasakal'ın tek yiyeceğini mi düşünüyorsun cidden? Burada 2 vuruş yapıyor (hatta öncesinde yine deprem ile bir saldırısı var uzaktan, 3 saldırıda sayılabilir), o bile yeterli değil ki Karasakal halen tabancası ile Beyazsakal'a ateş etmeye devam ediyor, ondan sonra yaptıkları ortada. Yani Beyazsakal'ın Karasakal'a hasar vermesi için çok daha güçlü saldırılar yapması lazım, 2 saldırı doğru düzgün Karasakal'ı yavaşlatamadı bile, tabanca ile öldürmeye devam etti, 2.ci meyveyi çaldı, Filo Amirali ile dövüştü vesaire.

Buradaki olayı zaten Beyazsakal söylüyor, bu kullandığın yanlış bir mangapanda çevirisi. Beyazsakal burada kendine aşırı güvenip dikkatsiz davrandın diyor, aynı Magellan'a karşı olduğu gibi, sonradan Magellan'a ne oldu biliyoruz. Yani bu bir şeyi kanıtlayacaksa, o da Karasakal Beyazsakal'a 2 defa vurma şansı vermesine rağmen Beyazsakal'ın onu yavaşlatamaması, eğer Kral Haki ile vurabilseydi belki biraz yavaşlayabilirdi. Yine de Beyazsakal'ın saldırıları çok güçlüydü, Akainu aynı saldırıları alıp karşılık veremedi mesala, bu Karasakal'ın gücünü gösteriyor.
Dostum zaten tek atma mevzusunu dalgasına yazdım.. ama ben sağ kolları biraz farklı görüyorum. Teachteki fiziksel güç ve dayanıklılık sağ kollardan pek aşağı değil ama ben sağ kollar arasında Yami Teachi en zayıf potaya atarım Kingle birlikte.. Ne kadar pervasız olsan da karşındaki adam yaşlı, hasta ve yaralı..
 
Yaşlı Wb, Kaido birbirini götürür. Linlin, Odeni yer. Wb'nin komutanları cidden başka... Komutanlarda beyazsakal tarafı baskın gelir. Kalan tüm komutanlar, Linline çullanır yaralı iki taraf... Oyum berabereye gidiyor
 
ilk dövüşler nasıl biter o önemli. Bence ilk kazananlar katakuri, cracker, neko ve ace olur. Bu yüzden de 2 imparator tarafı kazanır. Diğer dövüşler günlerce sürebilir.
 
Yeni durumda,

WB vs Kaido => WB hasta olmadığı için açık vermez. Yaşlı olduğu için Kaido'yu yenmesi uzun sürer ancak. Kendini riske ederse yaralanarak daha hızlı kazanır. Yaralı hali bile sağ kol+ olur yalnız bunu belirteyim.

Linlin vs Oden => Linlin saf güç olarak daha güçlü ancak çok beceriksiz. İcraatleri ile gücü aşırı orantısız. Oden'den bir tık güçlüdür ancak dövüş becerisi zayıf olduğu için denk giderler.

Teach vs Kata => Teach aşırı dayanıklı biri. Suratında deprem patlatıldığı halde K.O olmuyor. Sağ kolların onu indirecek saldırı gücü yok. Dayak yese bile Kata veya King hangisi ile eşleşirse eşlensin kazanan taraf olur.

King vs Marco => Benzer güçlere sahip iki karakter buraya eşitlik diyorum.

Az farkla yine WB tarafı alır.
 
Ne kadar basit, ne kadar yüzeysel, ne kadar ilgili manga sayfalarını okurken bir eli işte bir eli oynaşta olduğunu belli eden bir yorum.
son bir kac gündür foruma tekrar ugramaya basladım ve baslıkları okurken seni engellemisim onu fark ettim seni niye engellemisim hatırlamıyorum ama kayıt oldugum tarih 8 Tem 2018 den beri sadece 1 tek seni engellemisim, 1 ,2 kez tartısmaya girdiğiim üstü kapalı hakaret yediğim kişileri bile engellemedim . Engellide olsan ben sayfayı actıgımda sayfalarda bu adam bisey yazdı engeli kaldır ve oku diye karsıma cıkıyor. oldukca aktif bir üyesin , bu kadar emek veriyorsan engellemis olmak benim ayıbımdır dedim en azından okur gecerim düsüncesindeydim sonucta ikimizde okuyucuyuz . Ama Son attıgın mesajdam sonra sanal karakterleri oyuncak oynar gibi çarpıstırmaktan hatta nereye carpıstırdıgını umursamayan keyif alan iş bilmezlere saygı falan gösteremiycem . Marineford savası ile ilgili yaklasık 4 ay önce bir analiz paylamıştım bu forumda biraz uzun ve düzensiz oldugu pek okuyan olmadı ama benim elim kimin neresindeymis kafam nerdeymis cok merak ediyorsan bana özelden ulaş linki atarım hatta üstüne eklerim bu arada seni engellemiycem ama boş görürsem usulüyle yapıstırıcam.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık