Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037: Sekiz Trigramlı Sarhoş Ejderha

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 45 15.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten o kadar hızlı biteceğini mi düşünüyorsun ?
Açıkçası daha önceki final dövüşlerinin ne kadar sürdüğüne bakmak lazım. Mesele Kaido olunca pek çokları Oda'nın sakız gibi uzatmasını bekliyor. Ama astların dövüşü klasik OP arclarındaki dövüşler kadar sürdü. Yani bu Kaido dövüşü de süre olarak diğer final dövüşlerinden farklı olmayacaktır.

Haziran Temmuz gibi muhtemelen çıkarız Wano'dan.
 
Luffy'nin meyvesi kesinlikle devlerle ya da dev şeytanlarla, belki de "şeytan meyvesi" isminin sebebi olan antik şeytanlarla falan alakalı çıkacak. Eichiro Oda1000 bölümdür, ilk bölümlerden beri inanılmaz küçük ayrıntılarda, çok büyük olayları gözümüze hem sokuyor hem de gizliyor. 10 kere baştan okudum mangayı, her seferinde farklı şeyler farkediyorum. Luffy'nin kolunun bacağının yanması lastikle alakasız dedim evet ama bu çocuğun anormal bir iştahı var. Özellikle dönüp çocukluğunu tekrar okudum. Meyve yemeden önce anormal bir iştahı yokmuş. Bir bardak süte mutlu oluyor. Gomu gomu'yu yedikten sonra saçma bir iştaha sahip oluyor kara delik gibi. İnsan gibi değil dev gibi yiyor porsiyonları.

Bir de hikaye boyunca Oda Luffy'i sürekli kendinden hacim olarak çok büyük olan karakter ve nesnelere saldırttı. İlk bölümde Alvida ile başlıyor, köyündeki dev deniz canavarı ilk engeli olarak tanıtılıyor, Laboon ile dövüşüyor, Dorry ve Hajrudin'le dövüşüyor, Noah'a saldırıyor, Oars ile dövüşüyor, vs. örnek daha çok. Mesela Arlong dövüşünde etrafında çok daha tehlikeli tehditler varken inatla gidip ineğe odak atıyor çocuk. Mesela Wano'da da gidip kocaman sumocuyla teke tek atmıştı. Tek tokatıyla öldürür halbuki onu. Oda böyle bir şeyleri tekrarlı örüntüye sokuyorsa mutlaka altından bir şey çıkıyor.
 
İnanmıyorum Oda dövüş sahnesi çizmiş, güzel çizmiş. Bizi mi takip ediyor acaba ?:D ama dövüşleri bana komik geldi Kaiodu komik :D Zunisha olayı nedir yani? Ya gerçekten bir insan o meyve yedirilmiş ya da deney yapılmış ya da fil e ada meyvesi mi yedirmişler? Ne bu gizem :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık