Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joy boy lawın meyveyi yese onada uyuyor bu t

yav birader sen millet sana sövsünde banlansın diye mi yapıyorsun bunları daha dün adamın biri dayanamadı artık saçmalamana sal insanların sinirleriyle oynama lastik depremden ateşten güçlü deyipte :artiz:
Reis sakin ol. Luffy fanları bile kabul ediyor bunu. KKG için seride gördüğümüz en güçlü saldırı diyorlardı. Lastik nasıl güçsüz oluyor o halde? Sana göre güçsüz olabilir ama güçlü görenlerin yeterli argümanı var.
 
O zaten dövüşün başından belli bir şeydi şimdi vurgulaması anlamsız olur. Sarhoş iken kendini tutmayıp daha kontrolsüz kullanıyor olabilir.
Onu da düşündüm. "hakisi daha güçlü" demek yerine "daha da güçlendi" demesi gerekmez mi ?
Belki de Kaido'nun daha güçlü olduğunu şimdi anlıyordur...
Luffy: "If you lose!!!
You won't use that you were “drunk” as excuse, right!?"
Üç kez şarj olduktan sonra bunu söyleyen birinden bahsediyoruz :d
 
yav birader sen millet sana sövsünde banlansın diye mi yapıyorsun bunları daha dün adamın biri dayanamadı artık saçmalamana sal insanların sinirleriyle oynama lastik depremden ateşten güçlü deyipte :artiz:
Söven adam da bir zahmet banlansın. Ne yani her karşıt görüş olduğumuza küfür mü edecez?

Ve evet arkadaşımız çok doğru söylüyor Gomu gomu birçok meyveden daha güçlü, özellikle de saydığın o alevden felan. Sebebini de milyon kere anlattık. Meyve "hakili saldırılara" karşı bile savunma gücü verirken aynı zamanda "hakili saldırıları güçlendirme" ofansifliği de veriyor. Mesela hangi alev kullanıcısı alevini hakiyle birleştirebilmiş? var mı böyle bir şey? Millet mochi'sine sicimine haki basıyor tamam da onların saldırılarının meyveleri sayesinde kazandığı güç nerdee Gomu gomu'nun saldırlara kattığı güç nerde. G4 formuna giriyor meyvesiyle hakisi bir bütün haline geliyor. Luffy kral haki kaplamayı öğreniyor tutuyor roc gatling atıyor, hadi bana o saldırıya eşit hasar vurduracak bir meyve söyle? Luffy hakide iyice usta olup base düzeyde Garp, Roger seviyelerine geldiğinde onlara ek olarak birde meyvesinden dolayı inanılmaz bir ekstra güç daha alacak. Hem hızı hem dayanıklığı kat kat artacak. East Blue'da bir köylüye gomu gomu yerine deprem yedirsen o adam için elbette daha faydalı olur ama Luffy gibi potansiyelli birine Gomu gomu yedirince ölümsüz yapıyosun.
 
Sen anlatmana devam et benide alıntılama sizin kısır döngünüze girmicem.
Adama gidip "yav birader sen millet sana sövsünde banlansın diye mi yapıyorsun bunları" yazmanı gerektirecek o fikrin eğer varsa söyle tartışalım, yoksa da bu tutumun hoş değil dostum. Tartışmak istememeni anlarım, bana da cevap vermek istemeyebilirsin hadi ona da saygı duyuyorum ama tartışmak istemeyen bir adam bu şekilde cevaplar vermemeli.
Neyse...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık