Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yürüyünce kalbi tekleyen, düz haki kullanmayan, tüm saldırılara göğüs geren Wb değil mi? Yeni dünyada herhangi bir haki kullanıcısı şu yaraların onda birini almaz. Büyük isimlerin verdiği hasarları sayma. Algı yapıyorsunuz.
Kime işliyor diyorsun, bende gösterdim kimlere işlediğini; Beyazsakal, Jinbe, Law, Fisher Tiger gibi kişilere işliyorsa ''mermi kime işliyor'' demek asıl komik olur. Beyazsakal o savaşta Yonko seviyesinde değildi ancak en az Marco veya Jozu seviyesinde vardı.
 
[


Enmayı kullanmak öyle kolay mı? Enmayı kullanmak için taş gibi bir bünye, şelale gibi bir haki lazım. Gomu gomu gibi yiyip kral olamıyosun ki..🤭
Enmayı kullanmak için ortalamanın biraz üzerinde haki sahibi olman yeterli.İlla kılıç ustası olmana gerek yok.Adada onu kullanabilecek zorodan başka 5-6 kişi daha var :D
 
Luffy'nin meyvesi sence kötü mü? Küçükken yumruk bile atamıyordu meyve yüzünden deme de.:d
Şu özellikleri ile efsane demem. Tercih eedecegim meyve de olmaz. İlk 10 diyorlar. İlk 10 sadece logialardan bile dizersin. Bunun Zoani var. Çok üst düzey Paramecialar var. Hangi kafaya ilk 10 deniliyor anlamıyorum sadece Selim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık