Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu Urugoue felan bunlar Kizaru'nun ışınları ile felan delindiler. Marco bile kelepçeli iken delindi. Ölmüşler gibi yorum atıyonuz.:)
Işınlardan değil hepsine birer kez vurduğu tekmeden bahsediyor.Oruç'a slow motion gibi vuruyor hatta adam zor farkediyor derken dağa taşa vuruyor herif.Luffy'i çatır çatır tekmeledi en son tükendi de İva'dan yardım istiyordu.
 
Hibrit Ejder Modundan iyidir diyorsun yani?
Daha iyi olmasına gerek var, denk olması yetmiyor mu sana göre meyve çok dandik ya xD

İşinize gücünüze bakın bir de laf yapıyorsunuz sıkılmadan. Kaido, Wb kim diyorsan çıkar ondan meyvesini ver lastiği hiç bir şeyleri değişmez belki daha güçlü olurlar ;)
 
İlk dediğin şeyin çok daha iyisini üst düzey logia kullanıcıları yapıyor. Özellikle geleceği görebiliyorsan logia savunması net daha iyi. Zoan savunması da fena değil. Zaten mistik olanlar tartışmaya kapalı.

Mermilerin işlemiyor biraz komik olmuş. Mermi tam olarak kime işliyor bu seviyede :D

Yıldırım olayı güzel bir avantaj ama 1 kişi özelinde. Belki bazı yıldırım teknikleri.

Sağladığı saldırı gücünün sebebini de hepimiz biliyoruz. Luffy'nin meyveyi sınırlarına kadar kullanması ve haki avantajı. Şu meyve herhangi bir Logia'dan, Mistik-Antik Zoan'dan, özel Paramecia'dan ve Ope Ope gibi bazı Paramecia meyvelerinden iyi olamaz. Bunları çıkartınca da serideki neredeyse bütün zirve meyve kullanıcılarını çıkartmış oluyorsun. Meyvenin üst düzey olması için tek ihtimal uyanış ve Gorosei ekibinin dediği gizli şeyler.
Aynı Kizaru sadece tek bir ışık hızı tekme attığında Urouge, Apoo ve X-Drake bir daha kalkamadı. Sadece Hawkins meyve gücünü kullanarak hasarı bir başkasına aktardı ve o şekilde dövüşe devam etti.

Luffy Kizaru'dan en az 2 defa ışık hızı tekme saldırısı yedi, dövüşmeye devam etti. Urouge gibi fiziği olan birisi, ve Antik Zoan kullanan X-Drake gibi birinden ne kadar çok daha dayanıklı olabilir? Bu belli ki lastik meyvesi savunması sayesinde oluyor.

Mermiler hasar vermese Oda Beyazsakal ölürken, Beyazsakal'ın aldığı mermilerin tam olarak sayısını son sayfaya yazmazdı, demek ki etki ediyormuş. Jinbe bile Who's-who'nun zayıf tayfa elemanından mermi yediği için kanamaya başlıyor. Fisher Tiger seviyesinde bir balık adam mermiler sebebiyle öldü. Doflamingo, Law'ı bitirirken mermi kullanıyor.

Sadece mermi değil, CP'lerin Shigan tekniği de Lastik Luffy'ye işlemiyor, sadece Lucci gibi pençesi olan Zoan'ların Shigan saldırısı işliyor.

Luffy Big mom'a karşı lastiğin yıldırım savunması sayesinde ayakta kalıp geri kalan herkesi kurtardı, Luffy'de orada düşseydi hepsi yerde yatarlarken Kaido ve Big mom işlerini kolayca bitirebilirlerdi.

Buggy Luffy'nin kellesini Logue Town'da kesecekken yıldırım sayesinde idam platformu devriliyor, ancak Luffy yıldırıma dayanıklılığı sayesinde hiç hasar almıyor. Yıldırım Logia'sının en güçlü saldırıları bile Luffy'ye küçük bir hasar bile vermiyor.

Hem yıldırım saldırılarına hemde mink'lerin kullandığı elektrik tabanlı elektro'ya karşı bile savunma sağlıyor, Carrot Zoro'yu elektro ile inletirken, Luffy Carrot'tan daha güçlü olan bir gardiyan mink'in elektrosundan hiç hasar almıyor.

Kolunu veya bacağını uzatabilmek yüksek bir saldırı gücüdür, bu çok büyük bir avantaj. Street Fighter'da Dhalsim boşuna özel bir karakter değil.

Demek ki Peros'un şeker duvarı çelik kapıdan bile güçlüymüş. Luffy G3 kullanarak Ennies Loby'de çelik kapıyı kırıyordu, Zırh Haki olmadan, bu sadece Peros'un şeker duvarının gücünü gösterir, kaldı ki kendisinin 600 milyonun üzerinde kelle ödülü var, o kadarını da yapsın. Luffy meyve gücü olmadan Ennies Loby'de ki çelik kapıyı açamazdı, o dönem Zırh Haki'de kullanamıyordu, bu saldırı gücü vermektir.
Mermilerin kimlere işlediğini yukarıda yazdım, yukarıda okursun, ondan sonra Beyazsakal'a gülmek istersen gülersin veya doğrusunu yapıp kendine de gülebilirsin.

 
Daha iyi olmasına gerek var, denk olması yetmiyor mu sana göre meyve çok dandik ya xD

İşinize gücünüze bakın bir de laf yapıyorsunuz sıkılmadan. Kaido, Wb kim diyorsan çıkar ondan meyvesini ver lastiği hiç bir şeyleri değişmez belki daha güçlü olurlar ;)
Şimdi anladım demek olay baştan beri WB'nin Gura Gurası imiş.
 
Mermilerin kimlere işlediğini yukarıda yazdım, yukarıda okursun, ondan sonra Beyazsakal'a gülmek istersen gülersin veya doğrusunu yapıp kendine de gülebilirsin.

Bu yürüyünce kalbi tekleyen, düz haki kullanmayan, tüm saldırılara göğüs geren Wb değil mi? Yeni dünyada herhangi bir haki kullanıcısı şu yaraların onda birini almaz. Büyük isimlerin verdiği hasarları sayma. Algı yapıyorsunuz.
 
Savunma avantajları dışında Gomu Gomu no Mi saldırı gücü olarak da bence gayet ortalamanın üstünde bir meyve. Seri başında hiç haki kullanamadan Don Krieg'le olan dövüşü bile lastiğin esnemesi sonrası oluşan potansiyel enerjinin gücüne güzel bir örnek. Zaten seri sonunda bunlar haki ve G4 gibi daha çok esnemesini sağlayan formlar ile inanılmaz yıkıcı bir güce dönüşüyor ki Doff'a yaptıklarını hepimiz biliyoruz bir vuruşta şehrin diğer ucuna uçurdu adamı.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık