Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şeytan meyveleri ortalama 100 milyon değer biçilen nesneler.Dışarıdan bakılınca özeller ama yetenek havuzunda hiçbiri özel değil.Denizkızı fiyatı etmiyorlar.Özel olanlar Law gibi 5 milyar biçilen Ope Ope meyvesi gibi olanlar.Deprem ve magma meyvesi karanlık vs bunlar özel olabilir her meyve değil.Who’s Who neredeyae Lucci gibi parlak ajan olduğunu söylüyor böyle bir adama al şu meyveyi koru diye vermezler verirlerse önemli bir koruma görevi verirler.Başarısızlıkta cezalandırılacağı kadar önemli birşey.Adam Shanks’e düşman olmuş :D bu bile tek başına kanıtı aslında önemli olduğunun.
Mesele meyvelerin maddi değeri değil, nadir olmaları. Dünya Asilleri bunları kölelerine zevkine yediriyor, bu bağlamda en dandik meyve bile Dünya Hükümeti için önem arz eder, ki Spandam'ın o kadar bağlantısı olmasına rağmen iki tane meyveyi alması çok zor oluyor.
 
Vasat sayılacak meyveyi Luffy adam etmiş her yeni bulduğu tekniğin dezavantajını iliklerine kadar hissetmiş bugüne kadar Luffy'nin psikopatlığı sayesinde arşa çıkarması hariç başka hiçbir meyveden özel yanını görmemişiz bu meyvenin, şimdi mangaka çıkıp diyecek ki dünyanın sonunu getirecek olan meyve buydu aşırı özeldi falan... Ya Oda hiç küfür yememiş ya da aksiyon olsun diye sahte spoiler sallayan kardeşlerimiz. Meyve yemese, haki tekniklerine abanarak Garp tarafından eğitilmiş olsa şu seviyesine belki de daha önce gelebilecek olan karakter bu arada Luffy.

130 bölüm arc çizmiş ve sonlarına gelmişiz şu aşamada ne kadar über süper olursa olsun yeni bir karakteri arca sokmanın alemi yok. MF değil burası. O yüzden gelen yaratığın Zunisha olması güzel. Ne yapacaksa çok tatava yapmadan halletsin aradan çıksın hemen. Bitsin de gidelim çok sıkıldım bu kodumu yerinden. BB, Devrimciler, Sabo, Shicler, Denizciler vs neler oluyor OP dünyasında anasını satayım bana bunlarla gel artık Oda.
 
Kaidonun meyvesi bahsedilen efsane olabilir.Gizli araştırmalar ve bu meyveyi kopyalamak istemeleri bu sebepledir.Hatta bu bilgiye efsaneye sahip olduğu için bile kaido meyveyi linlinden istemiş olabilir.Ama meyveyi uyandırmak kaderin cilvesiyle kopyasını yiyen seçilmiş kişi olan momoya nasip olmuştur.Alın size teori at fava bekle.
 
Hükümet gizli bir şekilde Ope'yi elde etmek istiyordu. Başına ödül konulan tek meyve ve Doffy'e göre aslında paha biçilemezdi. Sadece kişilik nakli ile Doffy, Mariejois'i ele geçirip dünyaya hükmedeceğini düşünüyordu.

Bu meyve + yazacaksa Ope çıkmasını isterim. Yoksa shounen okuyoruz. Gomu çıkması da kaçınılmaz olabilir.
 
Ya babagül sen bu adamın meyvesinin çokta bir önemi yok, öylesine seçtim vs dedikten sonra çıkıp 5 kadim'in bile şaşıracağı bir uyandırma yapılıyor diye bize kakalarsan zaten zayıflayan kurgunun iyice içine etmez misin? Tamam Joy Boy yaptın, geçmişin yükünü sırtına yükledin, beklenen D. dedin, cart dedin curt dedin. E bu adamın birde meyvesini çok efsanevi bir meyveydi aslında diye bize kakalarsan tüm manga alemi senin yedi sülalene sövmez mi?

Sanjiyi gömdün sesimiz çıkmadı, Zoro'yu kılıca köle yaptın hadi vardır bi iş dedik, Luffy'i de bitirme be kardeşim.

Bu arada herkese selam.
 
Boyutuna oranla gücü yadsınamaz zaten, ama saldırılara karşı neredeyse hiç dayanıklı değil. Bir de bu fil 1000 senedir denizlerde dolaşıyor, bu vakte kadar kimse denk gelmemiş mi buna da Beş Kadim imkansız bir şeymiş gibi bahsediyor bundan?
İmkansız demesinin sebebi rotası dışına kendi iradesiyle çıktığı için olabilir mi? Zunishadan haberlar demek ki ve lanetlendiğini ayrıca hep aynı düzlemde gittiğini biliyorlardır belkide. Şimdi yön değiştirip kendi iradesiyle gidince ne alaka olmuş olabilirler.

Eğer böyle birşey olursa ki adayı Zunishanın üstüne indirecek demektir ODA...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık