Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 192 40.3%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.4%

  • Kullanılan toplam oy
    476
Türkçe anlamıyorsun galiba, yazdıkların saçma çünkü King'in yenildiği saldırıyla iradeli dediğin çocuk tek yedi.

Anlıyor musun ? King ne yapsın karşısındaki çok güçlüyse xD
Ben anlamadım sabahtan beri Kaido ile Zoro'yu bir kefeye mi koyuyon sen?

Biraz önce gel biraz da şöyle doveyim diyen adam bir anda çok güçsüz kaldı yani. Ve bu mantıklı çok normal.:D

10 dakika önce kral hakisi olduğunu bilmeyen adam bir anda açtı iki üç hamleye işini bitirdi. Ve siz de bunu yediniz o yüzden diyorum gaz.
 
Aksini gösteren bir şeyi kabul edecek misin sanki, Kata çok hızlı, geleceği de görüyor demekten öteye gitmiyorsunuz.

Geleceği gören, Kata kadar hızlı olan karakter tek yedi tek xD
Kabul edip etmeyeceğime gösterde ben karar vereyim.

Yav sağ kolların uzman olduğu bazı alanlar var ki en tepe karakterlerden tek yemiyorlar. Marco'nun savunmasını sınırına getirene kadar çalman lazım. Aksini gösterecek bir tane veri yok. King savunması kapalıyken hasarı emiyor belirli saldırı gücünün altındaki saldırıları yemiyor. Kendisi Hızlanırken savunmasını azaltmadığı sürece o saldırı gücünün altındaki vuruşlar pek zarar vermiyor. Shiryu da görünmezlik. Beckmande de başka bir şey vardır. Katakuride de gözlem var. İleri seviye gözlem hakisini abartan falan da yok. Opde zirveye kasabileceğin 4 tane alan var. Görüş hakisi, Eğer bununla doğduysan Fatihin hakisi, Silahlanma hakisi ve son olarak Meyve Uyanışı. Adam bu üç hakiden birini doruk noktasına getirmiş Luffyninkinden çok daha iyi ve Meyvesi şekil aldığı için Luffy gibi vücut kaçırmasına gerek yok yani çok daha efektif. Katakuri çay molası gibi leş ötesi bir senaryoyla sakinliğini kaybedip zarar görene kadar Luffy temas bile edemedi. Luffy adamı o ana kadar adamı yenilmez sanıyormuş... Snakeman Luffynin en hızlı formu onu bile dodgeluyordu yani aslında olay Katakuri çok hızlı değil, hız Kata karşısında önemsiz.. Belki Borsalinoyla olur ışık hızı artık çok uç bir nokta, boyut Odanın o karakteri nasıl lanse edeceğine bağlı ama onun harici hız falan sökmüyor. Katakuri gözlemi zayıflayana kadar dayanırsın, ayak uydurursun sonra onu yenecek veya ondan çok güçlü klasmanda bir adamsan 2,3 vuruşa düşürürsün.
 
Ciddi misin :hhh:


Sen Zoro'nun son attığı saldırı Lütfü'ye tek atan Kaido, saldırı kadar yok mu diyorsun xD dersin gerçi inanırsın da xD
siz var mı diyorsunuz kaido nun kh seviyesi ile zoro nun kh seviyesini nasıl bir görüyorsunuz Zoro dediğimiz adam kh kullansa bile king hız formuna geçmediği sürece hasar atamayan biri
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık