Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Kaido'yu Zoro'nun Öldürme Olasılığına Dair

Ne düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    228
İnsanlar neden bu teorinin bu kadar desteklendiğini, sürekli bir umut ile ''hortladığını'' ve hipotezler kurulmaya devam edildiğini anlamıyor. Zoro'yu göğe çıkarma amacı taşıyan veya hayranlarının diğerlerine yukarıdan bakabilmek için tutunduğu bir fikir değil ZKK, hiç olmadı. Sadece Zoro hayranları tarafından desteklenmiyor oluşu da bunu gösteriyor. Tamam peki, öyle değilse ne amaca hizmet ediyor bu ZKK? Sandığınız sebeplerden ziyade ZKK, Zoro karakterinin güçten bağımsız olarak destansı ve sembolik, etkileyicilik babından bir zirveye ulaşması isteğini taşıyor. Kaldı ki altyapı, paralellikler ve göndermeler/bağıntılar bakımından hiç fakir olmayıp, oldukça zengin bir teori olmuştur hep ZKK. Fakat aynı zamanda da basit ve yineleyici sorunsallar üretilerek dayanakları ve olasılığı çürütülmeye çalışılan bir numaralı teori olmuştur. Senelerdir Wano geliyor, sahalar Zoro'nun dendi. Karakter hikayesi ve gelişimi bakımından bolca vaktin ona ayrılacağı, hayranların doyasıya tatmin olacağı bir ark dedik. Bilhassa da koca bir WCI Ark'ının Sanji karakterini detayı detayına, göreceli de olsa fevkalade işlemesi üzerine beklentiler artmıştı. Ama... Oda'nın göz boyamaları ile dolu, Zoro karakteri için gerçekten zirve bir mana taşımayan, Zoro özelinde derine inmeyen, yenilik katmayan ve bu bağlamda isteneni sunmayan bir ark oldu. Güç konusunda olmadı elbette ama anladığınız üzere ''Oda'nın göz boyaması'' dediğim şey de bu zaten, asıl istenenin bu olmadığı. Peki, ark henüz bitti mi? Hayır. İşte bu ''henüz'' bu teorinin hala yaşama sebebidir, zedelenmeyişini gösteren kelimedir.

Henüz Zoro'nun esas geçmişine dair bir FB görmedik, bekliyoruz. Altyapı (Ushimaru) kuruldu. İlaç yan etkisini gösterecek, Zoro 2 kat acı çekecek dendi. Bekliyoruz. King'i yendi, yattı, bayıldı. Ee nerede bu acı? Zoro ark boyu başka bir şey yapmayacak ve bu ekstra acı muhabbeti de havada kalacak işte, diyebilir misiniz gerçekten? :ehe:

Demem o ki, teorinin ardında yatan sebepleri iyi anlamaya çalışıp bunca insanın ne diye katıldığını düşünün. Öne sürülen ve varsayılan kanıtlara, savlara ve tüm yazıya iyice göz attınız mı yoksa sadece başlık, anket ve ''hedeflediğiniz bazı kimselerin'' yazdıkları mı radarınıza girdi?

Konuma bu kadar ciddi ve kapsamlı bir mesaj atmakla beraber tekrar bu başlığın altında sohbet dönmesinin mutlu edici olduğunu da demeden geçmem elbette. Sadece böyle açıklayıcı bir mesajın gerekli olduğunu düşündüm. Aylardır vakit bulabilseydim konuyu çok daha güncelleyecek, bolca mevcut eklenti ile diri tutacaktım ama bir yandan da sadece beklemeyi seçmiştim bu teori adına... Öyleyse beklemeye devam, iyi forumlar diliyorum herkese. Şahsen seriden soğumam nedeniyle eskisi gibi bir aktiflik göstermesem de, tamamen kopmam söz konusu olmuyor. O zaman hep beraber bekliyoruz. :sapkali:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık