Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sakazuki, İmparator Yenebilir mi?

İndirebilir mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    415
Amirallerin hepsi aynı rengin laciverti. Bir tanesinden biri filo amirali olsa bu niye filo amirali oldu denmez. O açıdan diyorum. Normalde şu da saçma. Belli bir seviye farkın olsa zaten mevkidaşınla 10 gün dövüşmezsin. Almış olduğun rütbe sana güç de pompalamaz. Lakin filo amirali olan karakterleri hep yonkou gücünde gördüğümden Akainu'ya da farklı bir seviye biçmek ona haksızlık olurdu. O yüzden yonkou civarı bir gücü olduğunu ifade ederim lakin her sağ kolda veya komutan düzeyinde olduğu gibi bunlar arasında da en güçlüsü var, en güçsüz var.. Her yonkou da aynı değil.
Birbirine yakın güçte iki karakter 10 gün savaşmış ve biri galip gelmiş ise illaki bir gelişim söz konusudur. Ben güncel amirallerde dahil olmak üzere çoğu amiralin hatta o güç skalasındaki çoğu karakterin 10 gün dövüştüğünü yazılı olarak görmedim. Bir tek Beyazsakal ve Roger korsanları var onlarda üç gün makarasına dövüşüyor öyle 10 gün falan değil. Bu sebepten o dövüşte Akainu mf seviyesini aşmış ve farklı seviyeye gelmiştir diye düşünüyorum. Filo amiralliğine de farklı bir imaj getirdi bu yönden
 
Bana göre hiçbir amiral hiçbir yonkoyu alamayacağından Akainu yonkoları alamaz.

Yine Akainu'yu, Kuzan'dan veya Kizaru'dan çokda farklı bir seviyede görmüyorum.Çünkü aralarında çok fark olsaydı Akainu ile Kuzan günlerce süren bir karşılaşma yapmazdı.

Tabiki de Akainu, Kuzan'dan güçlüdür ancak dediğim gibi aralarındaki fark çok olmadığının kanaatindeyim.
 
Zaten güçlü adam ama karasakal korkup kaçıcak adam değil.Boş yere savaşmaz.İstese orda savaşa girer ama kayıpsız yarasız çıkması zor yener yenilir orası ayrı ama planlarını uygulamasına çok büyük engel olurdu belkide sonrasında hiç uygulayamazdı planlarını.
Teach Akainu'yu yeneceğini bilse magma meyvesi için tayfasını feda eder.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık