Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sakazuki, İmparator Yenebilir mi?

İndirebilir mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    415
Karasakal kaçarken "o adamla savaşmak istemiyorum" gibi bir şey söylüyor. Güçe vurgu var burada.
Zaten güçlü adam ama karasakal korkup kaçıcak adam değil.Boş yere savaşmaz.İstese orda savaşa girer ama kayıpsız yarasız çıkması zor yener yenilir orası ayrı ama planlarını uygulamasına çok büyük engel olurdu belkide sonrasında hiç uygulayamazdı planlarını.
 
Akainuyu amiral olarak baz almayın. Aokijiyi yenerek hem kendini aştı, hem de filo amirali artık. Bence Akainu yonkoular ile savaşabilir bazılarını alabilir. İsim vermek istemiyorum çünkü isim olarak hiç düşünmedim. Sadece o ligle savaşıp yenme ihtimali var.
 
Seride ilk defa logia olup haki kullanan adamlardan bile hasar almayan ilk karakter. Hemde haki kullandığı halde Akainu'ya çizik bile atamayan adamlar Marco ve Vista. Sonrasında da böyle bir durumu Katakuri'de gördük. Daha MF'da Beyazsakalın gemisi çıkmadan farketmiş gibi izlenim verilmişti. Bu yüzden geleceğini gördüğünüz düşünüyorum. Kral hakisi olduğunu da düşünüyorum. Koskoca filo amiralinde olması şaşırtmaz, aksine olmaması şaşırtır. Ve muazzam güçte meyvesinide göz önünde bulundurursak buradaki herkesi yener.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Her amiral, filo amirali adayıdır.

BM'nin gücünden değil mallığından şüphem var. Akainu'yu hafife alırsa nalları diker. Baştan ciddi bir şekilde dövüşürse yener. Diğer imparatorlara karşı şansı sıfır(0).
Herkes filo amirali olmak ister ama sadece bir kişi olur. Akainu o mevkiyi masada almadı sahada savaşarak aldı. Bu yönden kendisini o mevkide farklı bir seviye olarak yorumluyorum.
 
Herkes filo amirali olmak ister ama sadece bir kişi olur. Akainu o mevkiyi masada almadı sahada savaşarak aldı. Bu yönden kendisini o mevkide farklı bir seviye olarak yorumluyorum.
Amirallerin hepsi aynı rengin laciverti. Bir tanesinden biri filo amirali olsa bu niye filo amirali oldu denmez. O açıdan diyorum. Normalde şu da saçma. Belli bir seviye farkın olsa zaten mevkidaşınla 10 gün dövüşmezsin. Almış olduğun rütbe sana güç de pompalamaz. Lakin filo amirali olan karakterleri hep yonkou gücünde gördüğümden Akainu'ya da farklı bir seviye biçmek ona haksızlık olurdu. O yüzden yonkou civarı bir gücü olduğunu ifade ederim lakin her sağ kolda veya komutan düzeyinde olduğu gibi bunlar arasında da en güçlüsü var, en güçsüz var.. Her yonkou da aynı değil.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık